Företagare

Trelleborgs strategiska läge har haft stort inflytande på näringslivet och det är inte en slump att man kallar Trelleborg för speditionsbranschens vagga. Över 3000 företag har redan funnit vägen till Trelleborg.

 • Trelleborg rusar i Svenskt Näringslivs undersökning

  Trelleborgs kommun ökar mest i det sammanfattande omdömet, bland alla Sveriges kommuner i årets undersökning, kring det lokala företagsklimatet som görs av Svenskt näringsliv.

 • Dialogmöte om planer för västra verksamhetsområdet

  Synpunkter och förbättringsförslag samlades in under dialogmötet om västra verksamhetsområdet i Trelleborg.

  Fastighetsägare och verksamhetsutövare var under onsdagen inbjudna till dialogmöte kring framtidsplanerna för västra verksamhetsområdet.

 • Många möten när exploatörer bjöds in till mingel

  Årets exploatörsträff var upplagd som ett mingel där besökare fick möjlighet att ställa frågor till både tjänstepersoner och politiker.

  Drygt 50 personer från 45 olika företag deltog när Trelleborgs kommun arrangerade den årliga exploatörsträffen i fredags. På listan fanns både byggföretag och arkitektfirmor.

 • Handelsfrukost med nyttiga fakta och goda råd

  Marie Enhörning, näringspolitisk expert på Svensk handel, besökte handelsfrukosten i Trelleborg under fredagen.

  Marie Enhörning från Svensk handel bjöd på nyttiga fakta och intressanta reflektioner kring handelns betydelse för staden när hon besökte Trelleborg under fredagsmorgonen.

 • Två frukostträffar för företagare

  Näringslivsfrukost i Parken.

  Veckan efter påsk bjuder Trelleborgs kommun in till två olika frukostträffar för företagare. Den 25 april handlar det om säkerhet och trygghet och den 26 april är temat handel.

 • Resultat Öppna jämförelser – Företagsklimat 2018

  Enkäten besvaras av företag som har varit i kontakt med kommunen inom olika områden. Trelleborgs kommun arbetar löpande med att kvalitetssäkra sina verksamheter och detta är ett sätt att analysera vilka områden vi kan förbättra och lyssna till vad företagen tycker om oss.

 • Fokus på utveckling under Business arena Malmö

  På tisdag den 2 april finns Trelleborgs kommun på plats under fastighetsmässan Business arena Malmö. I fokus står kommande stadsutvecklingsprojekt som Övre och Stadsparkskvarteren och Västra sjöstaden samt näringslivssatsningar.

 • Tre stora rekryteringar ger sextiotalet jobbmöjligheter för arbetssökande trelleborgare

  Rekryterare Ulf Jämhammar på en av rekryteringsträffarna på Östra Vallgatan 2.

  Med tre omfattande rekryteringar sett till antalet tjänster går Kraftsamling Trelleborg, kommunens rekryteringsservice till näringsliv och kommuninvånare, in i årets andra kvartal – den tid då allra flest jobb behöver tillsättas och Kraftsamlings rekryterare följaktligen har som mest att göra.

 • Trelleborgs kommun stöttar de lokala företagen

  Trelleborgs kommuns upphandlingsavdelning har nu tagit fram årets planerade upphandlingar, Upphandlingsplan 2019. Upphandlingsplanen är skapad för våra företag i kommunen, och för att underlätta dialogen med oss.

 • Fastighetsfrågor i fokus på konferens

  Trelleborgs kommun fanns på plats på Real Estate Öresund.

  Trelleborgs kommun fanns på plats när Öresundsinstitutet bjöd in till konferens om utvecklingen på fastighetsmarknaden, det aktuella konjunkturläget samt innovativa satsningar och framtidsvisioner inom stadsutveckling.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?