Kartor

Här hittar du kartor med information om Trelleborgs kommun.

Kartorna är interaktiva vilket innebär att du kan zooma, klicka på objekten och hitta information, handlingar och länkar.

Kommuninformation

Via länken kommer du till kartan med samlad kommuninformation. För att se var du hittar återvinningscentraler, badplatser, hundrastplatser, naturreservat med mera, klickar du i kryssrutorna i högerfältet.

3D karta över Trelleborg där du bland annat kan kika på kommunens pågående detaljplaner, Kuststads modell av Sjöstaden samt Hemsös BIM-modell av nya kommunhuset och hotellet.

Kartan fungerar endast på dator.

Se var kommunens förskolor, grundskolor och gymnasium ligger på kartan, samt vilka rektorsområden som de tillhör. Klicka på symbolerna och sedan på länken för att få mer information om respektive skola.

En karta med kommunens skyddsrum och var du hittar din närmaste informations- och trygghetspunkt vid en större kris i samhället.

Bygg- och bostadsinformation

Här kan du själv ladda ner en tomtkarta i pdf-format över önskad fastighet. Tomtkartan är ett enkelt utdrag ur baskartan över en fastighet. Den innehåller fastighetsgränser, fastighetsbeteckningar, byggnader, vägar, gatunamn, adressnummer med mera. Skriv in fastighetens adress i sökfältet.

År 2014 antogs den fördjupade översiktsplanen för Trelleborgs stad. Här ser du den digitala markanvändningskartan.

Med solkartan kan du se hur solinstrålningen faller på just ditt tak. Du får en första fingervisning om vilka ytor som skulle passa för en solcellsanläggning.

Bidra med din information

Dela med dig av din favoritplats! Berätta om din favoritplats och upptäck nya platser att besöka. Resultatet visas i en karta tillsammans med tidigare inskickade platser.

Finns det platser i kommunen där du upplever att det är otryggt? Här kan du berätta var och varför.

Övriga kartor

Här presenteras några av alla de platser i kommunen som bär på en intressant historia eller en fin naturupplevelse. Det är enkelt att via flikarna förflyttas från plats till plats och med hjälp av kartan få en överblick om var dessa områden och kulturskatter är belägna.

Här finns information som hjälper dig till ett mer hållbart resande.

Här hittar du cykelvägar och tips på cykelturer.

Här ser du vilken fiberleverantör som kan ansluta din fastighet med fiber.

Bakgrundskartan uppdaterades i augusti 2023.

Turistinformation om Trelleborg

En karta där du kan se vilka olika evenemang som är på gång, hitta ett trevligt ställe att övernatta på och mycket annat som finns att göra i Trelleborg.

Turistinformation om Trelleborg

Kartsök och ortnamn – Lantmäteriet

Lantmäteriets karta där du kan söka bland flygfoton och över 950 000 ortnamn i Sverige.

Lantmäteriets Min karta

Lantmäteriets Sök ortnamn

Kommunledningsförvaltningen