Kartor

Här hittar du kartor med information om Trelleborgs kommun.

Du kan hitta information om hur en adress blir till, eller information om vilken karta du kan behöva vid till exempel ny- eller tillbyggnad och vart du i så fall ska vända dig för att beställa materialet.

Här finns också länkar till interaktiva kartor där du kan klicka och söka information.

Trelleborgs kartplattform

Kartor med information om var du hittar olika saker i kommunen. Det kan gälla allt från förskolor och parkeringsplatser till fotbollsplaner och bibliotek. Du kan även se de detaljplaner som gäller i kommunen. All information och alla kartor är samlade i en och samma kartplattform.

Trelleborgs kartplattform

Tomtkarta

Här kan du själv ladda ner en tomtkarta i pdf-format över önskad fastighet. Tomtkartan är ett enkelt utdrag ur baskartan över en fastighet. Den innehåller fastighetsgränser, fastighetsbeteckningar, byggnader, vägar, gatunamn, adressnummer med mera. Skriv in fastighetens adress i sökfältet.

Ladda ner tomtkarta

Bygg- och planprojekt i Trelleborgs kommun

Här kan du se vilka projekt som just nu planeras och byggs i Trelleborgs kommun. Genom att klicka på ett projekt i kartan får du upp information om projektet.

Byggprojekt i Trelleborgs kommun

Turistinformation om Trelleborg

En karta där du kan se vilka olika evenemang som är på gång, hitta ett trevligt ställe att övernatta på och mycket annat som finns att göra i Trelleborg.

Turistinformation om Trelleborg

Kartsök och ortnamn – Lantmäteriet

Lantmäteriets karta där du kan söka bland flygfoton och över 950 000 ortnamn i Sverige.

Lantmäteriets karta

Hjälp och tips om hur du använder Lantmäteriets karta

Kommunledningsförvaltningen