Välkommen till Kulturskolan

Kulturskolan är en skola som är till för alla som vill lära sig spela, sjunga, dansa, filma, fotografera eller spela teater. På skolan går elever i alla åldrar, från fyra år och uppåt.

Kulturskolan i Trelleborg kan med stor glädje konstatera att intresset för vår verksamhet är det största på länge. Vi har t.ex. rekordmånga danselever och rent allmänt är det stort intresse för våra övriga ämnen inom musik, teater, bild & form och film & animation.

Vi hoppas att alla ska hitta något i vårt utbud som verkar lockande och kommer du hit lovar vi dig att du blir väl omhändertagen.

Vi jobbar hårt för att nå så bra resultat som möjligt med alla våra elever och kompetensen är högsta tänkbara hos vår lärarpersonal.

Helt enkelt är det så att vårt största intresse är att någonting i vårt utbud ska bli ditt största intresse.

Nytt ämne, Kreativ fotografi

Vi kommer att starta en ny grupp inom ämnet bild & form som heter Kreativ fotografi. Kursen är för ungdomar från 12 år. Undervisningen är på Bastionskolan och kommer att var på onsdagar klockan 17.15.

Här får du utveckla ditt färg-, form- och bildseende genom olika uppgifter i digitalt foto och bildbehandling. På kursen använder vi riktigt proffsiga kameror och du kommer att redigera dina foto med Photoshop. Vi jobbar med kreativt, fantasifullt bildskapande och kusen är till för dig som är fotointresserad men utan krav på förkunskaper.

Nyheter på Kulturskolan

  • Premiärkonsert för Tvåornas kör i Trelleborg

    Över 250 elever i årskurs två stod 25 januari på scenen i Söderslättshallen och sjöng medryckande sånger ackompanjerade av Kulturskolans lärarorkester. Tvåornas kör är en del i kommunens kulturgaranti för barn och unga.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?