Anmälan till Kulturskolan

Kulturskolan vänder sig till barn och ungdomar i åldern 4 till 18 år och som är boende i Trelleborgs kommun. Undervisning finns i musikinstrument, sång, serieteckning, bild & form, film, animation & fotografering, dans, teater, skrivarverkstad och spelskapande.

Anmälan och återanmälan

På StudyAlong publicerar Kulturskolan lediga kursplatser med dag, tid, lärare och plats specificerat. Boka önskad kurs och betala via hemsidan med bankkort eller faktura. Först till kvarn gäller. För att kunna boka en kurs behöver du ha ett användarkonto.

Du kan skapa ett användarkonto på Registrering (studyalong.se)

Kurskatalogen

Kurskatalogen hittar du på www.studyalong.se/trelleborg.

Kurskatalogen uppdateras löpande.

Gör en intresseanmälan

Om du inte hittar en ledig plats på den kurs du eller ditt barn är önskar kan du göra en intresseanmälan i kurskatalogen på StudyAlong. En intresseanmälan är inte en köplats utan ett sätt för oss att förstå efterfrågan för respektive ämne, detta för att kunna planera kommande terminer på bästa sätt. Intresseanmälan gäller per termin, så när en ny katalog öppnas behöver du göra en ny intresseanmälan.

Inflyttning från annan kommun

Om du flyttar till Trelleborgs kommun och har gått i kommunal musik-/kulturskola där du bodde tidigare har du förtur till undervisning. Intyg från den tidigare skolan ska skickas till Kulturskolan.

Kultur- och fritidsförvaltningen