Kulturskolan är en skola som är till för alla som vill lära sig spela, sjunga, dansa, filma, fotografera eller spela teater. På skolan går elever i alla åldrar, från fyra år och uppåt.

Distansundervisning på kulturskolan

Kulturskolan har endast distansundervisning på grund av coronapandemin och de nationella restriktioner som har införts. Läs mer nedan.

Ny information om distansundervisning

Med tanke på den höga smittspridningen i Skåne och i synnerhet i Trelleborg kommer Kulturskolan att fortsätta med distansundervisning till och med vecka 7.

Vi hoppas sedan att vi efter sportlovet (v. 8) ska kunna erbjuda undervisning på plats igen. Som ni säkert förstår är det inget vi kan garantera utan det är fortfarande ett litet virus som avgör.

Men vi hoppas som sagt och så fort vi vet hur det blir återkommer vi med ny information.

Hitta ditt största intresse på Kulturskolan

Kulturskolan i Trelleborg kan med stor glädje konstatera att intresset för vår verksamhet är det största på länge. Vi har till exempel rekordmånga danselever och det är stort intresse för våra övriga ämnen inom musik, teater, bild & form och film & animation.

Vi hoppas att alla ska hitta något i vårt utbud som verkar lockande och kommer du hit lovar vi dig att du blir väl omhändertagen.

Vi jobbar hårt för att nå så bra resultat som möjligt med alla våra elever och kompetensen är högsta tänkbara hos vår lärarpersonal.

Helt enkelt är det så att vårt största intresse är att någonting i vårt utbud ska bli ditt största intresse.

Natalie Eriksson undervisar i träblåsinstrument på Kulturskolan.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Kulturskolan

Telefonnummer
Expeditionen: 0410-73 30 65, klockan 9.00-16.30

Adress

Östergatan 54
231 45 Trelleborg

Öppningstider

Måndag 13.00-16.30
Tisdag 13.00-16.30
Onsdag 13.00-16.30
Torsdag 13.00-16.30
Fredag 13.00-15.00

Mina Sidor login

Kultur- och fritidsförvaltningen