Felanmälan och driftinformation

Behöver du göra en felanmälan till kommunen eller se aktuell driftinformation? Här hittar du samlad information om vart du ska vända dig vid akuta situationer.

Felanmälan i våra e-tjänster
Här kan du göra en felanmälan för sådant som hör till våra kommunala verksamheter.

Utebliven sophämtning eller trasigt sopkärl

Felanmälan per telefon
För akut felanmälan på kontorstid kontakta kundtjänst på telefon 0410-73 30 00.

Akut hjälp

Viktiga telefonnummer

Social jour

Elavbrott

Trelleborgs Energis avbrottskarta

Information om elavbrott

Eon - Pågående avbrott

Aktuell driftinformation

 • Vattenavstängning i Skegrie på torsdagseftermiddagen 19 oktober

  Under torsdagen 19 oktober kommer vattnet vara avstängt mellan klockan 12.00 och 16.00 på östra delen av Söderängen och Norrängen i Skegrie. När vattnet åter är i drift kan ibland luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas genom att spola försiktigt.

 • Akut vattenavstängning i Skåre och Tivolihusen, torsdag 19 oktober

  Vattnet stängs av akut i Skåre och Tivolihusen under torsdagen på grund av en vattenläcka. Läckan beräknas vara lagad under kvällen. Medan vattnet är avstängt finns en vattentank placerad vid Skåre hamnväg där det går bra att hämta vatten.

 • Vattenavstängning och lågt vattentryck i Önnarp/Gärdslöv 17 oktober

  På grund en vattenläcka på en huvudledning i Skurups kommun som förser Önnarp och Gärdslöv med dricksvatten kommer en del abonnenter i Önnarp och Gärdslöv vara utan vatten och en del ha dåligt vattentryck. Vattenläckan beräknas bli lagad under dagen.

 • Nygatan stängs tillfälligt av

  Med anledning av VA-arbete stängs Nygatan, delen utmed västra nybygget på Centralskolans gamla tomt, av för genomfartstrafik 15/10 klockan 16:00 - 20/10 klockan 16:00.

 • Förbättringsåtgärd för cyklister, Östra Förstadsgatan

  Som ett led i förbättringen för cyklisterna kommer ett stråk, bredd 2,5 meter, att asfalteras i mitten av Östra Förstadsgatan, delen mellan Glasbruksvägen och Möllaregatan.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?