Näringslivsfrukost

Fyra gånger om året bjuder vi in till näringslivsfrukost där varje tillfälle bjuder på ett nytt intressant tema med näringslivskoppling. Frukosten vänder sig till företag inom alla branscher och är ett utmärkt tillfälle att nätverka och träffa kommunala representanter på plats.

På grund av corona är våra näringslivsfrukostar för tillfället digitala.

Fotograf: Camilla Melinder Odier

På grund av corona är våra näringslivsfrukostar för tillfället digitala, men vi återkommer i fysisk form så fort omständigheterna tillåter.

Utöver näringslivsfrukostarna bjuder vi in till andra evenemang där vi diskuterar ämnen som är angelägna för dig som företagare.

Om du vill vara säker på att inte missa något kan du prenumerera på nyheter och frukostinbjudningar från oss.

Nästa näringslivsfrukost: 27 maj.

Utöver näringslivsfrukostarna bjuder vi in till andra evenemang där vi diskuterar ämnen som är angelägna för dig som företagare.

Tidigare näringslivsfrukostar

 • Temat för denna frukostsändning var Framtid och innovation.

  Gästföreläsare

  Erik Herngren från Kairos Vart i hela världen är världen på väg – vikten av att skapa framtiden snarare än att drabbas av den.

  Paneldiskussion

  Varför en Framtids- och innovationsdag?

  Den 19 mars genomförde Trelleborgs kommun Framtids- och innovationsdagen 2021. I diskussionen ger olika verksamheter i kommunen sin syn på varför vi behöver prata om innovation och hur vi som kommun kan förbereda oss för framtiden.

  Missade du sändningen kan du se den här i efterhand.

 • Nyföretagarcentrum Öresund och Almi tipsar om olika stöd och åtgärder du som företagare kan ta del av under coronapandemin. 2020 års vinnare av Näringslivspriset och Nyföretagarpriset uppmärksammas.

  Missade du sändningen ser du här i efterhand.

 • Torsdagen den 24 september bjöd vi in till tre samtal om Trelleborg, näringslivet och hur vi kan växa och utvecklas tillsammans.

  Missade du sändningen kan du se den i efterhand här.

Näringsliv

Adress

Arbetsmarknadsförvaltningen
Box 20
231 21 Trelleborg

Besöksadress

Östra Vallgatan 2
231 52 Trelleborg

Arbetsmarknadsförvaltningen