Du vet väl att du kan låsa in din cykel vid Trelleborg C? Trelleborgs cykelgarage är öppet dygnet runt och är en trygg plats att ställa din cykel när du ska resa vidare.

I det låsta cykelgaraget vid Trelleborg C står din cykel tryggt och säkert. Här finns också värdeskåp, cykelpump och möjlighet att ladda elcykel.

Fotograf: Birgitta Wilén

I cykelgaraget parkerar du din cykel enkelt, tryggt och säkert alldeles intill anslutande tåg och bussar. Antalet platser är begränsade men som abonnent är du alltid garanterad en plats.

Möjlighet att ladda elcykel

Vårt låsta parkeringsgarage för cyklar ligger på bästa läge i direkt anslutning till centralstationen. Cykelgaraget har plats för 62 cyklar. 18 av platserna är dessutom utrustade med el för laddning av elcyklar. Vid garaget finns också en cykelpump.

Om du behöver förvara regnkläder, cykelhjälm eller andra cykeltillbehör finns förvaringsskåp i närheten.

Registrera mig som användare

För att få tillgång till cykelgaraget behöver du registrera dig som användare på triply.se/trelleborg. För att registrera dig som medlem behöver du ha Bank-ID samt ett giltigt bankkort. Som passerkort kan du använda flera olika kort, till exempel bankkort eller företagstagg.

Frågor och svar om cykelgaraget

Här kan du hitta svar på några vanliga frågor om cykelgaraget vid Trelleborg C.

Medlemskap i cykelgaraget

 • För att kunna använda garaget behöver du registrera dig på triply.se/trelleborg.

  När du registrerat dig har du ingått ett avtal med Trelleborgs kommun. De första 30 dagarna får du prova garaget gratis. Garaget är öppet dygnet om, hela året.

 • Du hittar uppgifter om den aktuella kostnaden för att använda garaget på triply.se/trelleborg.

  Ditt medlemskap förlängs automatiskt med 30 dagar i taget tills du väljer att säga upp abonnemanget. Du kommer att få ett mejl i samband med varje förlängning av abonnemanget.

  Om du vill säga upp abonnemanget behöver du göra det senast två dagar innan den aktuella perioden går ut.

 • För att bli medlem går du in på triply.se/trelleborg. Klicka ”Prova på” och följ instruktionerna. Du behöver ha BankID samt ett giltigt bankkort till hands. Första gången vid garaget registrerar du det kort eller den tagg du vill använda för att komma in i garaget. Du loggar in på triply.se/trelleborg och väljer ’Registrera passerkort’. Följ instruktionerna och blippa det passerkort eller tagg du vill använda vid garagets kortläsare.

  Många olika kort fungerar, till exempel bankkort med blippfunktion.

 • Du får parkera din cykel i garaget så länge du vill när du är medlem och du kan när som helst hämta ut den och ställa tillbaka den.

 • Klicka på logga in-knappen högst upp till höger på sajten. Om du saknar lösenord klickar du på knappen “Logga in” och därefter på länken “Begär nytt lösenord”.

 • Dina användaruppgifter registreras i enlighet med GDPR-lagstiftningen och i enlighet med de användarvillkor du godkänner. Se “Avtalsvillkor” för ytterligare information.

Garaget

 • Garaget ligger i direkt anslutning till Trelleborgs centralstation – strax öster om busshållplatserna.

 • Om du har ett giltigt abonnemang ger ditt kopplade passerkort eller tagg tillgång till garaget.

 • Om du upptäcker fel som rör webbplatsen, tillträde till garaget, ditt abonnemang eller din betalning ska du höra av dig till support@triply.se. Vid akuta frågor kan du kontakta Trelleborgs kommuns kundtjänst.

 • Trelleborgs kommun ansvarar inte för skador på cykel eller dess tillbehör, förlust av cykel eller andra personliga tillhörigheter som förvaras i cykelgaraget. Tänk på att alltid låsa fast din cykel.

Övriga frågor

 • Om du har avslutat ditt abonnemang ska du senast vid abonnemangsperiodens slut ta din cykel ur garaget. Cyklar som finns kvar i garaget efter att abonnemanget löpt ut får omhändertas av Trelleborgs kommun. Cykeln kan hämtas ut om du som användare betalar ersättning för de kostnader som Trelleborgs kommun haft för avlägsnandet och förvarandet av cykeln. För att hämta cykeln måste du kunna visa legitimation och nyckel till det ursprungliga låset. Du har inte rätt att få kompensation för skador på din cykel eller annan egendom som kan ha uppkommit i samband med att cykeln avlägsnats och tagits om hand.

 • Gå till garaget och logga in på triply.se/trelleborg. Gå in på din profil och klicka på “Uppdatera passerkort”. Följ instruktionerna och blippa ditt nya kort eller tagg vid garagets kortläsare.

 • Blir du av med ditt passerkort ska du så fort som möjligt anmäla det till support@triply.se.

 • Om du har saldo på ditt konto är den vanligaste orsaken till att du nekas betalning att kortet inte är upplåst för internetköp. Du kan oftast på ett enkelt sätt låsa upp ditt kort via din internetbank. Du kan också prova att betala med ett annat kort, om du har möjlighet till det.

Tekniska Serviceförvaltningen