I Trelleborgs kommun finns fem fritidsgårdar och platsobunden verksamhet med verksamheter inriktade på barn och ungdomar i åldern 10-17 år: Anderslövs fritidsgård i Allaktivitetshuset, Backafalls fritidsgård på Pilevallskolan, Ungdomens Hus Trelleborg på Parken, Smygehamns fritidsgård på Smygehamns skola, Skegrie fritidsgård vid idrottshallen och Pop Upp-gården med platsobunden verksamhet i hela kommunen.

Trygga mötesplatser på fritidsgårdarna

Fritidsgårdarna arbetar aktivt för att skapa trygghet för besökarna och ett arbete pågår med att utveckla utemiljöerna för att locka fler besökare och för att skapa ett bredare utbud för de som besöker de olika verksamheterna. 96% av besökarna anger att de är trygga både på fritidsgården och på vägen till och från.

Nolltolerans på fritidsgårdarna

Detta gäller för besökare på fritidsgårdarna:

  • Nolltolerans mot främlingsfientlighet och rasism
  • Nolltolerans mot kränkningar
  • Nolltolerans mot diskriminering
  • Nolltolerans mot hot och våld
  • Nolltolerans mot mobbing
  • Nolltolerans mot alkohol och droger
  • Nolltolerans mot skadegörelse

Om reglerna inte följs kan besökaren bli avstängd och föräldrar kontaktas.

Personuppgifter

Vid deltagande på fritidsgårdens aktiviteter ger målsman samtycke till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som lämnas. Samtycke lämnas från målsmän till att fritidsgården publicerar barns personuppgifter i form av foto på fritidsgårdens sociala medier. De foton som publiceras kommer att vara från fritidsgårdens aktiviteter och verksamheter.

Appen - Ung i Trelleborg

Ladda ner Ung i Trelleborg på App Store eller Google Play! Här kan du följa vad som händer på fritidsgårdarna. Du hittar info om evenemang, nyheter, personal, sociala medier, hitta hit och mycket mer – dessutom kan du lämna din idé och välja att få pushnotiser.

Policy för Appen - Ung i Trelleborg

Kultur- och fritidsförvaltningen

Telefonnummer
0410-73 38 53
Telefonnummer
0410-73 38 54
Telefonnummer
0410-73 30 84

Adress

Kultur- och fritidsförvaltningen
Klörupsvägen 48
231 56 Trelleborg

Besöksadress

Klörupsvägen 48
231 56 Trelleborg

Kultur- och fritidsförvaltningen