Det finns många kultur- och idrottsföreningar i Trelleborgs kommun. I Trelleborgs kommuns föreningsregister kan du välja mellan att söka på föreningens namn eller söka på verksamhet, till exempel musik, fotboll eller handikappverksamhet.

Per-Åke Persson, Johannes Kapten, Mats Landén och Birger Lindgren från föreningen Sirmiones Skeppslag.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Föreningsregister

I Trelleborgs kommuns föreningsregister kan du välja mellan att söka på föreningens namn eller söka på verksamhet, till exempel musik, fotboll eller handikappverksamhet.

Föreningar administrerar själva sina uppgifter i föreningsregistret. Var noga med att uppdatera era kontaktuppgifter och verksamheter.

Här kan du söka i Trelleborgs kommuns föreningsregister.

Digitalt föreningsfrukostmöte 27 november – Vad kan vi göra?

Kultur- och fritidsförvaltningen och RF SISU Skåne bjuder gemensamt in till frukostmöte fredag 27 november klockan 7.30-8.30. Mötet streamas live på webben. Ingen anmälan krävs och alla föreningar är välkomna.

Klicka här för att delta i mötet.

Med anledning av striktare restriktioner på grund av Covid 19 bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte där vi kan peppa varandra att fortsätta det viktiga arbetet i er förening.

Program

  • Förvaltningschef Jörgen Flink inleder mötet
  • Vad kan vi få för stöd från Trelleborgs kommun?
  • Hur kan vi ställa om istället för att ställa in?
  • Vad kan vi få för stöd från RF-SISU Skåne?
  • Tips och råd till och från varandra!
  • Presentation av nominerade till kultur- och fritidsnämndens priser 2020: Kulturstipendium, Årets Förening och Årets Idrottsprestation

Kultur- och fritidsförvaltningen