Sommar i Stadsparken

Sommar i Stadsparken är inställt i juni och juli. Arrangemanget påverkas av risk för smittspridning av Coronaviruset. Kommunen agerar med stöd av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens beslut om maxgräns på 50 deltagare för folksamlingar.

Streetcorner har målat påfågel och pioner på scenen i Stadsparken.
Foto: Annika Eriksdotter Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Streetcorner har målat påfågel och pioner på scenen i Stadsparken.

Sedan 2014 har Trelleborgs kommun arrangerat Sommar i Stadsparken med underhållning alla måndagar hela sommaren på stora scenen i Stadsparken. Arrangemanget har sina anor i stadens musikkårer som ända sedan urminnes tider bjudit på konserter i Stadsparken under sommaren.

Trelleborgs Kommun har tillsammans med främst det lokala föreningslivet utvecklat programmet och bjudit på underhållning från Stadsparkens scen alla måndagar från juni ibland ända in i mitten av september.

Eftersom det i rådande tider både är svårt för våra engagerade kulturutövare att kunna repetera och därmed erbjuda sitt musikprogram och att det är svårt att säkerställa restriktionerna för smittspridning måste vi tyvärr ställa in juni och juli månads musikutbud från vår fina sommarscen.

Vi avvaktar med att ställa in vårt planerade program för augusti och återkommer med besked längre fram.

Tack till alla som varit med på Sommar i Stadsparken 2019 och tack till Streetcorner för den fina målningen på scenen!

Aktuella rekommendationer och information om hur kommunens verksamheter påverkas för att minska risken för smittspridning av coronaviruset hittar du på www.trelleborg.se/corona.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!