I Parken arrangeras både konferenser, fester, kulturevenemang och mässor. Både företag, föreningar och privatpersoner kan hyra de välutrustade lokalerna.

Rotundan på Parken kultur- och konferenscenter

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Anrika Folkets Park har utvecklats till en modern, flexibel anläggning med påtaglig puls och värme, ett stenkast från Trelleborgs centrum. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering. Vi skräddarsyr lösningar med mat, bar, servis, servering, personal, möblering, ljus, ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Utrustning

Detaljer om lokalen och teknikutrustning finns på varje lokalsida. I hela huset finns gratis wifi.

Egen krögare

Parken har egen krögare med fullständiga rättigheter på mat och dryck. Se kontaktuppgifter för bokning och förfrågningar nedan.

Bokningsförfrågningar

I kommunens bokningsportal kan du se vad som är bokat och vilka lediga tider som finns på Parken. Välj kategori Parken, verksamhet konferens, lokal och datum, klicka på önskad ledig tid och skicka bokningsförfrågan.

Bokning av konferenslokaler

Vad händer på Parken idag?

Dagens bokningar på Parken.

Parkering för bil

Just nu pågår omfattande grävarbete i centrala Trelleborg - i syfte att utveckla den nya stadsdelen Övre och Stadsparkskvarteren. Det innebär att antalet parkeringsplatser i anslutning till Parken är färre än vanligt. Om du som ska besöka Parken har möjlighet; samåk gärna med någon annan eller res med kollektivtrafiken. Tack för din förståelse!

Parken kultur- och konferenscenter

Adress

Norregatan 46-48
231 63 Trelleborg

Information om personuppgifter vid bokning av lokaler.

Parkens krögare
Åsa Wirgin, 0734-40 30 77, asa.wirgin@telia.com

Kultur- och fritidsförvaltningen