Årets idrottsprestation

För att stimulera och uppmärksamma ambitiösa och framgångsrika idrottsutövare i Trelleborg delar kultur- och fritidsnämnden årligen ut ett idrottspris.

Vinnare årets idrottsprestation 2022

TFF:s damlag. Årets idrottsprestation 2022.

Kriterier

  • Pristagaren ska bo i, vara verksam i eller ha alternativt ha haft en stark anknytning till kommunen.
  • Priset ska utdelas till den eller de som utfört goda idrottsprestationer i Trelleborg eller i nationella och/eller internationella sammanhang.

Priset delas ut 12 december 2023.

Vem vill du nominera?

Registrera ditt förslag senast 30 september 2023.

Nominera till Årets idrottsprestation

Jag som nominerar ovanstående heter:

GDPR-information till dig som nominerar en person, verksamhet eller företag till pris

För att nominera behöver du även fylla i ditt eget namn, telefonnummer och/eller e-postadress. Dina uppgifter kommer inte att publiceras publikt.

Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som du lämnar för att kunna ta emot och bereda din inskickade nominering. De personuppgifter som hanteras för detta ändamål är namn, telefonnummer och e-post.

De personuppgifter som behandlas sker med stöd av allmänt intresse och säker identifiering, som är en laglig grund i artikel 6 i dataskyddsförordningen samt i skäl 40-49.

Dina personuppgifter kommer att raderas när nomineringar och prisutdelningar är avslutade. Personuppgiftsansvarig för denna behandling är kultur- och fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.

Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Kultur- och fritidsförvaltningen