Idrott, motion och friluftsliv

Är du intresserad av idrott, motion och friluftsliv finns det mycket att uppleva och göra på fritiden i Trelleborg. Här finns badhus, idrottsplatser, skjutbanor, fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar.

Brygga på Dalabadet i Trelleborg
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Brygga på Dalabadet i Trelleborg

Coronaviruset

Trelleborgs kommun följer utvecklingen kring coronaviruset och sjukdomen covid-19. Kommunen agerar med stöd av Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kommunala verksamheter påverkas i olika grad av viruset.

Idrottsanläggningar, gymnastiksalar och sporthallar i Trelleborgs kommun håller tillsvidare öppet med undantag för Söderslättshallen och Badhuset som har stängt. För de verksamheter som är utarrenderade i Söderslättshallen, bowlinghallen samt sportbaren, hänvisas till respektive verksamhet.

Begränsningar gäller som följer av förordningen om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Aktuella rekommendationer och information om hur kommunens verksamheter påverkas för att minska risken för smittspridning av coronaviruset hittar du på www.trelleborg.se/corona.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?