Jobbportalen Trelleborg

Söker du nytt jobb, jobb över säsong eller är bara nyfiken på nya möjligheter på arbetsmarknaden? I Jobbportalen Trelleborg hittar du nya möjligheter till din nästa anställning.

Registrera dig i Jobbportalen och få tillgång till lediga tjänster i Trelleborg och orterna runt omkring.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Du som är folkbokförd i Trelleborgs kommun och är arbetslös, uppsagd, varslad eller inte kan försörja dig på ditt arbete är välkommen att söka tjänsterna.

Registrera dig och ansök via Jobbportalen

I Jobbportalen hittar du lediga tjänster och information om rekryteringsträffar.

Första gången du använder Jobbportalen behöver du registrera dig som ny användare.  Klicka på registrera dig och följ instruktionerna så får du bekräftelse och tillgång till annonserna i portalen via e-post.

Jobbportalen Trelleborg

Hittar du ingen tjänst i portalen som passar dig kan du registrera din profil och göra dig synlig för kommande rekryteringar hos oss.

Jobbannonser

Vi söker på uppdrag av ett inredningsföretag i Malmö ett flertal personer för tjänster inom montage, inredning, bygg och design. Företaget är verksamma inom ett brett område och erbjuder sina kunder flexibla lösningar efter önskemål. Vill du ha ett serviceinriktat arbete i en omväxlande miljö och samtidigt få användning av dina praktiska kompetenser. Då ser vi gärna din ansökan till jobbet.

Företag som erbjuder fullservice inom båtnäringen letar efter en ny medarbetare inför kommande högsäsong.

Den här perioden finns det inte så många jobb ute på annons. Vi har jobb på gång och kommer att publicera fler annonser i slutet av sommaren. Vill du göra dig synligt för framtida rekryteringar så skicka in en spontan ansökan på denna annons .

Ett Malmöbaserat företag som är verksamt inom byggbranschen söker personal för saneringsarbeten. Du utgår från hemmet och åker ut till företagets kunder i Malmö med omnejd. Tycker du om att ha ett fysiskt arbete och har en vilja att lära dig ett nytt yrke? Eller har du liknande erfarenheter sedan tidigare? Välkommen med din ansökan!

Vi söker just nu en säljare åt ett Trelleborgsföretag inom telecombranschen. Letar du efter ett utmanande jobb där du får möjlighet att sälja kommunikationslösningar på uppdrag av några av Sveriges största telecomoperatörer? Då är detta jobbet för dig.

Svedalaföretaget arbetar med produktion av formgjutna plastprodukter och skumplastdetaljer till främst rehabiliterings- och hälsosektorn. De söker en intresserad, initiativrik och arbetsam maskinoperatör för tillsvidareanställning på 100%.

Odlingsföretag baserat i Höllviken med fokus på produktion av prydnadsväxter söker flertalet nya medarbetare för att möta en ökad produktion under hösten. Välkommen med din ansökan!

Trelleborgsföretag söker serviceinriktad chaufför för livsmedelsleveranser till restauranger, storkök, kommuner och butiker. Har du B-körkort och vill ha ett varierande arbete? Skicka gärna in en ansökan och beskriv dig själv.

Företaget arbetar på uppdrag av Fastighets- och gatukontoret i Malmö, som nu söker förstärkning av fler duktiga parkeringsvakter som kan arbeta för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet i Malmö. Gillar du att jobba självständigt och under eget ansvar? Är du en lugn och stabil person med hög servicekänsla? Välkommen med din ansökan!

Arbetsmarknadsförvaltningen -rekryteringsservice

Adress

Arbetsmarknadsförvaltningen
Box 20
231 21 Trelleborg

Besöksadress

Hamngatan 22
231 42 Trelleborg

Arbetsmarknadsförvaltningen