Jobbportalen Trelleborg

Söker du nytt jobb, jobb över säsong eller är bara nyfiken på nya möjligheter på arbetsmarknaden? I Jobbportalen Trelleborg hittar du nya möjligheter till din nästa anställning.

Registrera dig i Jobbportalen och få tillgång till lediga tjänster i Trelleborg och orterna runt omkring.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Du som är folkbokförd i Trelleborgs kommun och är arbetslös, uppsagd, varslad eller inte kan försörja dig på ditt arbete är välkommen att söka tjänsterna.

Registrera dig och ansök via Jobbportalen

I Jobbportalen hittar du lediga tjänster och information om rekryteringsträffar.

Första gången du använder Jobbportalen behöver du registrera dig som ny användare.  Klicka på registrera dig och följ instruktionerna så får du bekräftelse och tillgång till annonserna i portalen via e-post.

Jobbportalen Trelleborg

Hittar du ingen tjänst i portalen som passar dig kan du registrera din profil och göra dig synlig för kommande rekryteringar hos oss.

Jobbannonser

Spännande möjlighet i Trelleborg! Lokalt företag söker maskinoperatörer vid behov som vill vara med och driva produktionen framåt. Ta chansen att bli en del av ett dedikerat team och bidra till den fortsatta framgången.

Nu söker vi däckskiftare inför höstens däckskiftsäsong. Företaget finns i Malmö och erbjuder däckservice. Inför den rusch som blir vid däckskiftssäsong så söker vi 2 personer som kan hjälpa till under högsäsongen.

Arbetsmarknadsförvaltningen -rekryteringsservice

Adress

Arbetsmarknadsförvaltningen
Box 20
231 21 Trelleborg

Besöksadress

Hamngatan 22
231 42 Trelleborg

Arbetsmarknadsförvaltningen