Samvaro berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är en levande mötesplats för för Trelleborgs invånare, företag och föreningar. Gamla anrika Folkets Park är utvecklat till Parken för att vara ett självklart val för fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Vi finns mitt i centrala Trelleborg. Både företag, föreningar och privatpersoner kan använda våra välutrustade lokaler med egen krögare.

I Parken anordnas olika kulturevenemang tillsammans med konferenser, mässor, privata fester och föreningsliv. Detta ger en positiv mångfald i huset.

Här finns fyra fräscha lokaler i olika storlekar att hyra, med plats för ca 25-1100 personer, så ni hittar säkert en lokal som känns lagom för ditt evenemang. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – välkommen du med.

Kulturevents på Parken

 • Lasse Stefanz i Trelleborg

  Lasse Stefanz.

  Fredagen den 6 januari klockan 21.00 - 01.00 kommer Lasse Stefans till Parken i Trelleborg. Det är startskottet för 50 årsturnen som kommer att besöka många platser i Sverige. Du har möjlighet att inleda kvällen med en god middag.

 • Julkalas med världens sväng!

  Julkalas.

  Med julen ut i världen och hem igen, är en familjeföreställning från 3 år som äger rum på Parken söndagen den 11 december.

 • Julshow på Parken

  Teater Tittin.

  I december är du välkommen att se Teater Tittins julshow, och äta julbord, på Parken. En show full av glädje, musik och lokalt material...

Hjälpte informationen på den här sidan dig?