Möten berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är gamla anrika Folkets Park i ny modern tappning och vi finns mitt i centrala Trelleborg. Här blir föreningsliv, företagsevents och kultur levande. Även du som privatperson kan ha din fest här.

Föreläsning.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Föreläsning.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Parken ska vara Trelleborgarnas mötesplats och här anordnas olika kulturevenemang som konserter och teater. Detta blandat med konferenser, mässor, privata fester och Trelleborgs många föreningar som har aktiviteter här, ger en härlig mångfald i huset.

Vi har fyra fräscha lokaler som även privatpersoner kan hyra, här får plats från ca 25 - 1100 personer. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter era behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – låt fantasin flöda!

Kulturevents på Parken

 • Majblues

  Lisa Lystam och Micke Fall – munspel.

  Kan det bli bättre? God mat från amerikanska södern och blues från Sverige! Allt på Parken lördagen den 9 maj!

 • Konst och komik med Peter Wahlbeck!

  Peter Wahlbeck.

  Söndagen den 22 mars kan du både se Peter Wahlbecks tavlor och lyssna på hans berättelser. Han ställer ut sin konst och har vernissage på eftermiddagen och kör en stå upp föreläsning på kvällen, båda på Parken i Trelleborg.

 • Jag vill ha min hatt...

  Ur föreställningen: Jag vill ha min hatt.

  Söndagen den 19 april kommer en teaterföreställning som är en riktig skrattfest för hela familjen till Parken i Trelleborg. Det är en historia om en björn som vill ha sin hatt...

 • Liberty! The Music that united the World!

  Glenn Millers Orchestra Scandinavia.

  70 år sedan freden efter andra världskriget spelas ännu musiken som enade de allierade i kampen mot det tredje riket. Glen Miller Orchestra Scandinavia spelar på Parken den 18 april!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?