Samvaro berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är en levande mötesplats för för Trelleborgs invånare, företag och föreningar. Gamla anrika Folkets Park är utvecklat till Parken för att vara ett självklart val för fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Vi finns mitt i centrala Trelleborg. Både företag, föreningar och privatpersoner kan använda våra välutrustade lokaler med egen krögare.

I Parken anordnas olika kulturevenemang tillsammans med konferenser, mässor, privata fester och föreningsliv. Detta ger en positiv mångfald i huset.

Här finns fyra fräscha lokaler i olika storlekar att hyra, med plats för ca 25-1100 personer, så ni hittar säkert en lokal som känns lagom för ditt evenemang. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – välkommen du med.

Kulturevents på Parken

 • Ni kan kalla mig Ernst

  Cecilia Lindqvist i rollen som Ernst Ahlgren.

  En monolog om Victoria Benedictsson, född i Trelleborgs Kommun, spelas på Parken torsdagen den 11 augusti.

 • Kärlek och lavemang

  Skådespelarna i sommarlustspelet.

  Alla är hjärtligt välkomna för att se och njuta av sommarens lustspel som heter Kärlek och lavemang. Det spelas på Parken från och med söndagen den 26 juni.

 • Danskväll för kommunens nior

  Ikväll arrangeras det årliga TRYCKET - en danskväll för alla kommunens nior. Förutom att niorna själva dansar bjuds det på levande musik, shower och dansuppvisningar.

 • Ung kultur möts (Ukm)

  Fest på parken.

  För dig som gillar musik, konst, dans eller film skapad av unga i Trelleborg. Du kan också själv ställa upp med egen sång, dans eller konst.

 • Sannex till Trelleborg!

  Sannex.

  Fredag 15 april är det dags för bandet som vunnit Guldklaven som Årets Dansband två gånger (2014 och 2015), Sannex att besöka Trelleborg och Parken!

 • Vårkonsert med Trelleborgs Musikkår

  Viktoria Tolstoy

  Nu har vi varit på spåret några månader och fortsätter resan med Trelleborgs Musikkår och vår internationella artist, Viktoria Tolstoy.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?