Samvaro berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är en levande mötesplats för för Trelleborgs invånare, företag och föreningar. Gamla anrika Folkets Park är utvecklat till Parken för att vara ett självklart val för fest och konferens.

Parken på vintern.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parken på vintern.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Vi finns mitt i centrala Trelleborg. Både företag, föreningar och privatpersoner kan använda våra välutrustade lokaler med egen krögare.

I Parken anordnas olika kulturevenemang tillsammans med konferenser, mässor, privata fester och föreningsliv. Detta ger en positiv mångfald i huset.

Här finns fyra fräscha lokaler i olika storlekar att hyra, med plats för ca 25-1100 personer, så ni hittar säkert en lokal som känns lagom för ditt evenemang. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – välkommen du med.

Kulturevents på Parken

  • Anna-Lena Bergelin & Jan Sigurds Picknickshow!

    Anna-Lena Bergelin och Jan Sigurd.

    Julklappstips! Köp biljetter till ett surhetsreglerande medel med humor, jazz och hygge. Ta med egen picknick och se en underbar show. Välkomna! På Parken den 5 mars.

  • Lasse Stefanz - succén tillbaka!

    Lasse Stefanz.

    Äntligen återvänder Nordens hetaste dansband till Parken i Trelleborg. Bandet som alla pratar om, aktuella med ny platta och eget program i Tv4. Välkommen till Parken lördagen den 2 januari.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?