Samvaro berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är en levande mötesplats för för Trelleborgs invånare, företag och föreningar. Gamla anrika Folkets Park är utvecklat till Parken för att vara ett självklart val för fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Vi finns mitt i centrala Trelleborg. Både företag, föreningar och privatpersoner kan använda våra välutrustade lokaler med egen krögare.

I Parken anordnas olika kulturevenemang tillsammans med konferenser, mässor, privata fester och föreningsliv. Detta ger en positiv mångfald i huset.

Här finns fyra fräscha lokaler i olika storlekar att hyra, med plats för ca 25-1100 personer, så ni hittar säkert en lokal som känns lagom för ditt evenemang. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – välkommen du med.

Kulturevents på Parken

 • Lär dig rap/lyrik med Freestyle Phanatix

  Text: Freestyle Phanatix.

  En workshop om rap/lyrik med Freestyle Phanatix, torsdagen den 29 oktober på Parken.

 • Workshop i dans med Freestyle Phanatix

  Workshop med Freestyle Phanatix.

  Välkommen till en härlig och fartfylld workshop i dans med Freestyle Phanatix på Parken torsdagen den 29 oktober!

 • BUST DA BREAKZ II...

  Ur föreställningen BUST DA BREAKZ II.

  ...är en ny urban street performance med helt nya förutsättningar, där vi får se två av Freestyle Phanatix kvinnliga dansare presenterar sin egen personliga dansgenre och visa upp sin professionella ypperlighet i samspelet med de manliga medverkande. 29/10 på Parken.

 • Y.E.S! Young expressiv show!

  Konsertscen.

  Musik, konst, dans m.m. av unga för unga. Café och myshörna. Kom och häng med oss! Varför inte Cosplay ? Torsdagen den 29 oktober på Parken.

 • Stjärnglans

  Andreas Weise och Elisa Lindström.

  Kom och se Andreas Weise och Elisa Lindström uppträda, uppbackade av en fantastisk blåsorkester i form av Söderslätts Musikkår. På Parken lördagen den 17 oktober.

 • Nasse hittar en stol!

  Nasse och sländan.

  Barnteater för de allra minsta. Den ständigt efterfrågade föreställningen är äntligen här. Föreställningen som bygger på Sven Nordquist klassiska verk spelas den 4 oktober.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?