Samvaro berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är en levande mötesplats för för Trelleborgs invånare, företag och föreningar. Gamla anrika Folkets Park är utvecklat till Parken för att vara ett självklart val för fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Vi finns mitt i centrala Trelleborg. Både företag, föreningar och privatpersoner kan använda våra välutrustade lokaler med egen krögare.

I Parken anordnas olika kulturevenemang tillsammans med konferenser, mässor, privata fester och föreningsliv. Detta ger en positiv mångfald i huset.

Här finns fyra fräscha lokaler i olika storlekar att hyra, med plats för ca 25-1100 personer, så ni hittar säkert en lokal som känns lagom för ditt evenemang. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – välkommen du med.

Kulturevents på Parken

 • Rosinis magiska universum

  Trollkonstnären Rosini

  Den store trollkonstären Rosini visar sina magiska konster i en underbar föreställning på Parken fredagen den 4 november.

 • Dagsaktuell föreläsning...

  Vladislav Savic

  Syrienkonflikten och dess grannländer - den riktigt farliga krutdurken i dag. Föreläsning med fri entré torsdagen den 6 oktober på Parken!

 • En musikalisk resa...

  Mumin i Mumindalen.

  ...i Tove Janssons förtrollade värld. Tisdagen den 1 november är det en musikalisk famileföreställning på Parken. Välkommen!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?