Möten berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är gamla anrika Folkets Park i ny modern tappning och vi finns mitt i centrala Trelleborg. Här blir föreningsliv, företagsevents och kultur levande. Även du som privatperson kan ha din fest här.

Föreläsning.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Föreläsning.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Parken ska vara Trelleborgarnas mötesplats och här anordnas olika kulturevenemang som konserter och teater. Detta blandat med konferenser, mässor, privata fester och Trelleborgs många föreningar som har aktiviteter här, ger en härlig mångfald i huset.

Vi har fyra fräscha lokaler som även privatpersoner kan hyra, här får plats från ca 25 - 1100 personer. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter era behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – låt fantasin flöda!

Kulturevents på Parken

 • Peka Trumma Dansa

  Ur Peka Trumma Dansa.

  En föreställning fritt efter Eva Susso och Benjamin Chauds fina böcker Binta dansar, Lalo trummar och Babo pekar. En rolig, rörlig och rytmisk föreställning för de små barnen (1 - 3 år) på Parken den 7 september.

 • Esters Varieté

  Ur Esters Varieté.

  Publiken är på plats. Varietémusikern Rudolf spelar upp ouvertyren. Utroparen presenterar de fantastiska artisterna. Ridån går upp men scenen förblir tom. Hur ska det gå. Familjeföreställning på Parken måndagen den 3 augusti!

 • Ankensteins Monster

  Ur Ankensteins Monster.

  En vacker, spännande och rolig mikromusikal för alla som inte är som alla andra. Familjeföreställning från 4 - 9 år som visas på Parken lördagen den fjärde juli.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?