Möten berikar livet

Parken Kultur och Konferenscenter är gamla anrika Folkets Park i ny modern tappning och vi finns mitt i centrala Trelleborg. Här blir föreningsliv, företagsevents och kultur levande. Även du som privatperson kan ha din fest här.

Föreläsning.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Föreläsning.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Parken ska vara Trelleborgarnas mötesplats och här anordnas olika kulturevenemang som konserter och teater. Detta blandat med konferenser, mässor, privata fester och Trelleborgs många föreningar som har aktiviteter här, ger en härlig mångfald i huset.

Vi har fyra fräscha lokaler som även privatpersoner kan hyra, här får plats från ca 25 - 1100 personer. Vi skräddarsyr lösningar med festdekoration/dukning, mat/bar/servis/servering, personal, ljus/ljud och bild efter era behov med en personlig och hög servicekänsla.

Som extra bonus har kommunens föreningar subventionerade priser i Parkens lokaler.

Parken är ett hus fullt av möjligheter – låt fantasin flöda!

Kulturevents på Parken

  • Sagan som rymde...

    Skogstroll.

    En familjeföreställning på Parken den 8 november har sin utgångspunkt i den välkända sagan om bockarna Bruse. Med hjälp av dockor, skuggor och musik får man följa trollets historia...

  • Guldmedaljören

    Guldmedaljören.

    Torsdagen och fredagen på Kulturlovet, höstlovet (vecka 44, måndag 27 oktober - fredag 31 oktober), spelas familjeföreställningen Guldmedaljören, en pjäs om hur det är att vinna en tävling och hur det är att förlora...

Hjälpte informationen på den här sidan dig?