Förslagsinlämningen för En miljon idéer startar

Publicerad:

Från och med idag den 15 februari och fram till den 15 mars kan du som bor eller är verksam i Trelleborgs kommuns södra landsbygdsområde skicka in förslag till En miljon idéer. En miljon idéer är kommunens medborgarbudget, med inte mindre än sex miljoner kronor att fördela på förslagen som senare röstas fram.

Flest röster i medborgarbudgeten 2020 fick multiarenan och utegymmet i anslutning till Gislövs IP. Nu är det dags att lämna in nya förslag.

Fotograf: Trelleborgs kommun

Så här lämnar du in förslag

  • Via vår e-tjänst – klicka här
  • E-post: till enmiljonideer@trelleborg.se
  • Skicka med vanlig post till: En miljon idéer, Rådhuset, Algatan 13, 231 83 Trelleborg. Glöm inte att uppge namn, adress, telefon och gärna e-postadress, för att vi ska komma i kontakt med dig när förslaget granskas.
  • Ring vår växel på telefon: 0410-73 30 00 och berätta att du har ett En miljon idéer. Du kommer att bli kopplad till en av våra medarbetare som tar emot din idé

Små förslag prioriteras

Nytt för årets medborgarbudget är att små förslag ska prioriteras och att förslag för föreningar får en egen budget-pott på en miljon kronor. Allt om de nya, och gamla, kriterierna finns att ta del av via länken ”Så går det till” nedan.

Låt fantasin flöda

När En miljon idéer startade år 2020 röstades sex förslag fram och de är nu genomförda. Listan på genomförda förslag kan kanske fungera som inspirationskälla för att skapa nya idéer. Låt fantasin flöda och skicka in dina förslag. Du har en månad på dig. Den 15 mars stänger förslagsinlämningen.

Länkar

En miljon idéers södra landsbygdsområde sträcker sig från Gislöv och Simremarken, över Smygehamn och Klagstorp till Beddingestrand.