Badhus

På Badhuset i Trelleborg finns plats för både motionssim, simskola, vattenlekar och avkoppling! Här finns bland annat äventyrsbad, trampoliner, varmvattenbassäng och två 25-metersbassänger – dessutom café, bubbelpool, ångbad, bastu och relaxavdelning.

Badhuset i Trelleborg
Foto: Oliver Lazarevski Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Badhuset i Trelleborg

Titta in på Badhuset!

Alla kan lära sig att simma! På Badhuset finns simskola för både stora och små. Morgonsim, vuxenbad och familjebad finns på särskilda tider. Du kan också prova vattengymnastik som är skonsam träning för hela kroppen.

Badhuset är fullt av aktiviteter med föreningar, skola, barn och vuxna! Här arrangeras vattendisco, SPA-kvällar och föreställningar på scenen mitt i poolen. Du kan boka Badhuset för barnkalas och fester.

I verksamhetsplan 2015 och framåt ser fritidsnämnden möjligheter att samordna och utveckla Badhuset i samband med att det nya utomhusbadet i Anderslöv eventuellt anläggs.

Låt oss veta vad du tycker om Badhuset

37 besökare på Badhuset har svarat på en enkät med frågor om bland annat miljö, aktiviteter, öppettider och priser på Badhuset. Svaren kommer att vara en viktig del i utvecklingsarbetet som ständigt pågår på Badhuset.

Läs frågor och svar här. (PDF-dokument, 332 kB)

Nyheter

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?