Badhus

På Badhuset i Trelleborg finns plats för både motionssim, simskola, vattenlekar och avkoppling! Här finns bland annat äventyrsbad, trampoliner, varmvattenbassäng och två 25-metersbassänger – dessutom café, bubbelpool, ångbad, bastu och relaxavdelning.

Badhuset i Trelleborg
Foto: Oliver Lazarevski Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Badhuset i Trelleborg

Titta in på Badhuset!

Badhusets öppettider hösten 2015 (PDF-dokument, 184 kB)

Fredag 20 november stänger Badhuset klockan 19 på grund av bokat arrangemang. Omklädningsrummen stängs klockan 19.30.

Badhuset har stängt följande dagar:
Torsdag 24 december Julafton
Fredag 25 december Juldagen
Torsdag 31 december Nyårsafton
Fredag 1 januari Nyårsdagen

Alla kan lära sig att simma! På Badhuset finns simskola för både stora och små. Morgonsim, vuxenbad och familjebad finns på särskilda tider. Du kan också prova vattengymnastik som är skonsam träning för hela kroppen.

Badhuset är fullt av aktiviteter med föreningar, skola, barn och vuxna! Här arrangeras vattendisco, SPA-kvällar och föreställningar på scenen mitt i poolen. Du kan boka Badhuset för barnkalas och fester.

Verksamhet 2015

På Badhuset i Trelleborg finns motionssim, simskola (för såväl barn som vuxna), äventyrsbad och vattenlekar samt möjlighet till avkoppling. På Badhuset arbetar personalen med att öka simkunnigheten bland barn i Trelleborg bland annat genom simundervisning till skolklasser och sommarsimskola. Under de senaste åren har simkunnigheten bland barn i kommunen förbättrats och betraktas i nuläget som hög.

Badhusenheten arbetar tillsammans med de aktiva föreningarna som bedriver verksamhet på badhuset för att fortsatt skapa förutsättningar för att bedriva och utveckla sina verksamheter.

Under 2015 kommer fokus vara på planering av det kommande utomhusbadet i Anderslöv.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?