• Bokslut och medborgarförslag i fullmäktige

  När kommunfullmäktiges ledamöter samlas till sitt aprilmöte på måndag den 23:de, har församlingen 40 ärenden att ta ställning till. En lång rad handlar om medborgarförslag om vitt skilda ämnen. Också kommunens bokslut för 2017 ska behandlas liksom barnbokslut och förslag till modern medborgardialog.

 • Specialversion av översiktsplanen för orter och landsbygd ställs ut på Valen

  På andra våningen i Valens köpcentrum finns en specialversion av utställningsförslaget med bilder, kartor och grafik.

  Under hela vecka 16 (16-22 april) finns en specialversion av översiktsplan för orter och landsbygd utställd på andra våningen i Valens köpcentrum i Trelleborg. Där kan du med hjälp av bilder, grafik och kartor få en tydligare bild av hur livskraftiga orter i Trelleborgs kommun kan utvecklas.

 • Two touch fångar upp Trelleborgs unga

  Fredrik Fritz Persson och Ragnar Öhman, föreningsaktiva och välkända i Trelleborgs föreningsliv, arbetar för att fler ungdomar i Trelleborg ska studera eller arbeta.

  Fredrik Fritz Persson och Ragnar Öhman är två kända idrottsprofiler i Trelleborg, men vad många inte känner till är att de nu jobbar tillsammans för att fånga upp Trelleborgs unga. Fritz och Ragnar är den dynamiska duon i Two touch – projektet som motiverar unga som varken arbetar eller studerar att hitta sin väg till självförsörjning.

 • Dags ansöka om svensk flagga

  Svenska flaggor på nationaldagen

  Vill du också kunna flagga blågult vid födelsedagar och andra högtider? Då kan du ansöka om att få en flagga till din flaggstång.