Välkommen på trygghetsvandring i Skegrie

Publicerad:

Onsdag 28 april är du som bor, arbetar eller på annat sätt verkar i Skegrie välkommen till Skegrie skola där du får möjlighet att diskutera frågor om trygghet med kommunstyrelsens vice ordförande Erik Lundström, kommunpolisen och kommunens trygghetsvärdar.

Hur trygga vi känner oss är avgörande för var och hur vi rör oss. Det påverkar vilka aktiviteter vi kan delta i, hur vi mår och vilka möjligheter vi har att möta andra människor.

Trelleborgs kommuns trygghetsvandringar är ett sätt att ge dig möjlighet att påverka miljön du lever och vistas i. Genom att undersöka exempelvis belysning, buskage, trafikstråk, skadegörelse och nedskräpning kan vi tillsammans identifiera platser som upplevs otrygga och gemensamt föreslå lämpliga åtgärder.

Trygghetsfrågorna diskuteras i Skegrie skola

På onsdag 28 april mellan klockan 17.30-19.30 är du som bor, arbetar eller på annat sätt verkar i Skegrie välkommen till Skegrie skola där du får möjlighet att diskutera frågor om trygghet. Innanför stora entrén möter du kommunstyrelsens vice ordförande Erik Lundström, kommunpolisen och kommunens trygghetsvärdar. På grund av den pågående pandemin kommer trygghetsvandringen att genomföras som ett delvis digitalt arrangemang.

Dina synpunkter sammanställs

Alla synpunkter kommer att registreras och sammanställas på plats. Därefter kommer synpunkterna gås igenom, analyseras och sammanställas i en rapport som publiceras på kommunens hemsida. Du som deltagit i trygghetsvandringen kan också välja att få rapporten skickad direkt till dig.

Hur upplever du tryggheten i Skegrie?

Fram till tisdag 17 maj kan du som bor eller verkar i Skegrie berätta för kommunen hur du upplever tryggheten i Skegrie. På länken nedan kan du lämna din anonyma åsikt.

Trygghetsvandring Skegrie

Kategorier