Var med och forma bilden av Trelleborg

Publicerad:

Visit Trelleborg och Trelleborgs kommun kommer under drygt tre veckor att genomföra en undersökning där du som invånare, företagare eller besökare får chansen att ge din syn på dagens Trelleborg och berätta vad du tycker skulle göra vår kommun till en ännu bättre plats att bo och verka på!

Var med och ge din bild av Trelleborg i vår attitydundersökning!

Fotograf: Visit Trelleborg

Delta i vår undersökning

Dina tankar och synpunkter är viktiga för oss i arbetet med att utveckla och forma bilden av Trelleborg på nya sätt. Hjälp oss därför i detta arbete och delta i undersökningen genom att klicka på länken nedan.

Dela din bild av Trelleborg med oss (länk till undersökning)

Stort tack för din medverkan!

Platsvarumärkesstrategi för Trelleborg

Visit Trelleborg har fått i uppdrag av kommunfullmäktige att tillsammans med Trelleborgs kommun ta fram en långsiktig platsvarumärkesstrategi för Trelleborg. Strategin ska definiera vad som gör Trelleborg som plats unik och särskiljande, och den ska vara ett stöd i arbetet med att attrahera människor, företag och andra intressenter till Trelleborg.

Som en viktig del i strategiarbetet kommer företaget Placebrander, på uppdrag av Visit Trelleborg och Trelleborgs kommun, att genomföra en attitydundersökning bland personer som bor och verkar i Trelleborg. Syftet med attitydundersökningen är att få en nulägesbild över hur invånare, företagare och besökare uppfattar platsen Trelleborg.

Attitydundersökningen pågår fram till och med vecka 44.