Söderslättshallens bowlinghall öppnar med ny hyresgäst

Publicerad:

Nu är avtalet klart med hyresgästen som ska driva bowlinghallen på Söderslättshallen. Efter service och genomgång av banor och maskiner planerar LJ Bowling AB att öppna för föreningar och privatpersoner den 1 augusti.

Bowlinghallen i Söderslättshallen öppnar snart upp för spel igen, nu med ny hyresgäst.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Jakten på en ny hyresgäst har pågått sedan i våras och kultur- och fritidsförvaltningen har haft en nära dialog med de åtta föreningar som bedriver sin verksamhet i hallen.

– Vi är glada att vi har lyckats knyta till oss en engagerad hyresgäst med lång erfarenhet av att driva bowlinghall och med tydliga ambitioner att utveckla hallen och verksamheten, säger Martin Wedin Hansson kanslichef på kultur- och fritidsförvaltningen.

Lars Jönsson som driver företaget LJ Bowling AB har själv bowlat sedan han var 3 år, spelat i elitserien och drivit bowlinghall i Ljungby i nio år.

– Det här ska bli jätteroligt! Jag ser fram emot att öppna i augusti och välkomnar alla bowlingintresserade, säger Lars Jönsson.

Bowlinghallen på Söderslättshallen har åtta banor och genomgick en större renovering för fem år sedan. Kultur- och fritidsnämnden hoppas att hallens återöppnande ska vara till glädje för både föreningar och allmänhet.

– Vi välkomnar LJ Bowling AB som ny hyresgäst och är glada att kunna öppna upp hallen inom kort. I Trelleborg finns otroligt duktiga parabowlare och föreningar på elitnivå och det är viktigt att vi kan erbjuda dem en hemvist för sin verksamhet, säger nämndens ordförande Thomas Nilsson.

LJ Bowling AB

Telefonnummer
0410-105 95

Besöksadress

Söderslättshallen
Klörupsvägen 48
231 56 Trelleborg

Öppningstider

Måndag-lördag klockan 13.00-20.00
Söndag klockan 13.00-17.00

Kategorier