Modevisning och schlagerfest på Hälsohuset

Publicerad:

Förra året bjöd personalen på Hälsohuset på en tidsresa genom 1900-talet i form av en modevisning. Nu var det dags för modeshow igen – den här gången med schlagertema. Responsen från publiken var minst lika god som i fjor!

Tre färgstarka personer levererade Dolly Styles Habibi. Från vänster: Frida Ryngberg, Lise-Lotte Persson och Erzida Grabic

Fotograf: Niclas Ingvarsson

På frågan om det blir en tredje gång svarade enhetschefen Ros-Marie Hersley:

– Absolut! Men hur ska vi kunna toppa detta? undrade hon efter ännu ett lyckat arrangemang.

Nöjd publik

I publiken satt Ebba Ekander, 101 år och med grön partyhatt på huvudet, och njöt för fullt.

– Showen var mycket fin och innehöll mycket mer än jag förväntat mig. Vad som var bäst? Allt! Från början till slut!

Ros-Marie Hersley kom med idén om att anordna en modevisning förra året. Det nappade aktivitetsledaren Linda Stedt på som satte i gång med planeringen. I år var det återigen Ros-Marie och Linda som höll i trådarna tillsammans med teamledaren Maya Achkar.

– Personalen bjöd verkligen på sig själva, de var så modiga och peppade varandra, sa Ros-Marie.

Starkt startfält

Svenska schlagers var årets tema. Schlagerstarka Sverige har levererat många starka bidrag genom åren och vunnit Eurovision sju gånger. Årets vinnare Tattoo fanns med på Hälsohusets låtlista liksom Waterloo, Främling, Picadilly Cirkus, Cara mia och Bra vibrationer för att nämna några.

Men artisterna hette inte Loreen, ABBA, Carola, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw eller Kikki Danielsson. Nu var det Maya, Christina, Frida, Ewa, Erzida, Zaher, Cona och många fler som stod för showen!

– Jag är så glad och tacksam, jag har världens bästa och engagerande personal. Det blev väldigt uppskattat. Publiken klappade med och hade så kul, sa Ros-Marie Hersley.

Vem är du? Vem är jag? Hyresgästen Ebba Ekander njöt för fullt under Hälsohusets modevisning i schlagertema. Här med Arja Saijonmaa – eller Christina Svensson på avdelning 6.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Linda Stedt, Ros-Marie Hersley och Maya Achkar låg bakom mycket av förberedelserna och var nöjda efter arrangemanget.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Svenska schlagers var temat för årets modevisning som hölls på Hälsohuset för andra gången.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Kategorier