Jay Smith spelar i Trelleborg på nationaldagen

Kom till Stadsparken i Trelleborg och fira nationaldagen den 6 juni. Kuststadens marschorkester och Jay Smith står för underhållningen.

Kommunen arrangerar ett traditionsenligt nationaldagsfirande i centrala Trelleborg. Under firandet blir det sång, musik och nationaldagstal. Enligt tradition delar kommunen också ut svenska flaggor till kommuninvånare som ansökt om det.

man i svart skjorta mot blå bakgrund
Artisten Jay Smith spelar i Trelleborg på nationaldagen.

Årets artist är Jay Smith, som tidigare i år deltog i Melodifestivalen. Han är en americana- och countryinspirerad artist som slog igenom efter att ha vunnit Idol 2010. Därefter har Jay Smith fortsatt att släppa musik, bland annat singeln God damn you, som i dag har över fem miljoner strömningar på Spotify.

Firandet i Stadsparken inleds klockan 11 med musik av Kuststadens marschorkester. Efter flaggutdelning, tal och nationalsång intar Jay Smith scenen vid 12-tiden.

Hela programmet finns på trelleborg.se/nationaldagen.

Brandkårens dag

Samma dag finns möjlighet att fira brandkårens dag. Räddningstjänsten bjuder in till öppet hus på Trygghetens hus med bland annat guidad visning av lokalerna och godisregn.

Program för brandkårens dag.