Hur tryggt är Trelleborg? Välkommen på samtal!

Publicerad:

Tisdagen den 11 maj klockan 11.00 till 12.00 är du välkommen att samtala och ställa frågor om trygghet och säkerhet i Trelleborgs kommun. Med i mötet för att svara på frågor och bemöta dina synpunkter är kommunstyrelsens ordförande Mikael Rubin och Mats Rindborn Grahl, kommunpolis i Trelleborg.

Kommunstyrelsens ordförande Mikael Rubin bjuder in till medborgardialog tillsammans med Polisen. På bilden ser vi, förutom Mikael, områdeschefen för lokalpolisen i Trelleborg, Lars-Gunnar Björnqvist. I mötet på tisdag representeras Polisen av kommunpolis Mats Rindborn Grahl.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Digitalt möte

Det blir ett digitalt möte i verktyget Zoom.

Du kan som invånare i kommunen passa på att ställa frågor i realtid och få svar direkt. Fundera gärna inför mötet på frågor som:

  • Hur upplevs tryggheten i vår kommun?
  • Vad är trygghet för dig?
  • Har du synpunkter på hur kommunen och polisen jobbar tillsammans?
  • Hur kan trygghetsarbetet utvecklas?

En viktig del i det brottförebyggande arbetet är en nära dialog och samverkan med invånarna i Trelleborg, vilket  också går i linje med kommunens inriktningsmål om att arbeta för ett tryggt och säkert samhälle.

Tillsammans bidrar vi till ett tryggare Trelleborg. Du är varmt välkommen med dina frågor och reflektioner!

Fler tillfällen att träffa Polisen

Det finns också möjlighet att träffa representanter från Polisen i Trelleborg den 10 maj mellan 13.00 och 16.00 och den 14 maj, mellan 15.00-18.00,  på Stortorget, Valen samt Rådhustorget i Trelleborg.

Kategorier