Fastighetsägare erbjuds tillgänglighetsinventering i flerbostadshus

Boverket har beviljat Trelleborgs kommun stöd för att genomföra tillgänglighetsinventeringar i flerbostadsbeståndet. Arbete drar igång 1 september och inför det bjuder Trelleborgs kommun in fastighetsägare i kommunen att medverka i projektet.

 • KL7 - Susanna Alakoski

  Möt författaren Susanna Alakoski på höstens första KL7-föreläsningen! Susanna har gett ut flera böcker bl.a. Svinalängorna och kommer att tala om sitt skrivande. Måndagen 1 september klockan 19 på Trelleborgs bibliotek är det dags.

 • Fyrfota Anderslövsbor får egen rastplats

  Nu har hundarna i Anderslöv fått sin egen mötesplats. i går invigdes den nya hundrastplatsen vid Idrottsvägen - Landsvägen, resultatet av ett medborgarförslag från en Anderslövbo.

 • Stadsparkskonserten flyttad

  Med anledning av det tråkiga vädret med kulingvindar, åska och regn, flyttas kvällens konsert i Stadsparken till Kulturskolan. Konserten tar sin början klockan 19.

 • Modeshögsängen slås på gammaldags vis

  söndag, den 24 augusti, kommer Modeshögsängen på Gislövs strandmark att vara skådeplats för gammaldags slåtter. Ängen kommer att slås med hjälp av hästar och liar, det blir korvgrillning, möjlighet att åka häst och vagn och få se och lära sig hur man slår och slipar lie.

 • Tillgänglighetsvandring i Anderslöv

  På tisdag, 19 augusti, genomförs en tillgänglighetsvandring i Anderslöv med start klockan 9. Det är Tillgänglighetskommittén i Trelleborgs kommun som står bakom initiativet.