Ulf Bingsgård avtackad

Kön av gratulanter var lång när kommunstyrelsens ordförande Ulf Bingsgård avtackades på fredagen. I åtta år han lett den kommunala regeringen, men övergår från årsskiftet i rollen som oppositionsråd.

 • Guld till trotjänare

  Lite över sextio personer har i år uppnått 25 tjänsteår i Trelleborgs kommun och sju personer har avverkat 16 år som förtroendevalda. Dessa belönas som traditionen bjuder med guldklocka för lång och trogen tjänst.

 • 96 % får beslut i morgon

  - Snabba beslut är en fråga om service och tillgänglighet och är i vissa situationer i livet viktigare än något annat, det menar Venzel Rosqvist som leder arbetet med att se över handläggningen av försörjningsstöd i Trelleborgs kommun.

 • Tänk Om

  Inför jul och nyår uppmärksammas återigen kommunikationsinsatsen Tänk Om. Syftet med Tänk Om är att sprida kunskap till föräldrar om tonåringar och alkohol.

 • I väntan på tåg och tomte

  I lördags var det exakt ett år kvar innan de första Pågatågen börjar rulla in på Trelleborgs Centralstation. Det måste förstås firas och så skedde med glögg och specialbakade pepparkakor – i form av ett lok.

 • Nya jourhem sökes

  Trelleborgs kommun söker nya jourhem till barn som akut behöver placeras utanför sin familj. Som jourhem tar ni emot ett eller två barn/ungdomar i ert hem under begränsad tid.