Is-ormen ger glatt före

I vinter kan trelleborgare och tillresta ge sig ut på hal is. Runt Sjöormen på Stortorget bygger Citysamverkan en isbana som får premiär första advent.

 • 75 plats i RFSLs kommunundersökning

  I samband med Pridefirandet i Helsingborg under söndagen släppte RFSL sin kommunundersökning. En 75:e plats blev det för Trelleborgs kommun.

 • Öppet forum om Trelleborgs hamn

  Trelleborgs hamn är landets näst största, och just nu föremål för en omfattande utbyggnad. Hamnen flyttas halvannan kilometer ut i havet vilket gör att såväl hamnen som centrala Trelleborg kan utvecklas.

 • Festivalyra i Trelleborg

  Två dagar varje år förvandlas Trelleborg och trelleborgare. Sista fredagen och lördagen i augusti bryter Palmfestivalen ut och då är ingenting sig likt.

 • Y.E.S!

  Y.E.S = Young Expressive Show på Parken den 13 september. Det blir workshops i t.ex. zombieserieteckning och dans. Du kan lyssna på livemusik, prata med Ungdomsforum om hur du vill ha det i Trelleborg eller bara chilla i cafeét...

 • Trelleborgarna positiva till Pågatåg

  I slutet av nästa år - i december 2015 - börjar persontågen rulla på Trelleborgsbanan. Det är något som trelleborgarna ser fram emot visar en attitydundersökning som Trafikverket låtit göra.