Sommardagläger med stöd av Trelleborgs kommun

Vad ska sommarlovslediga barn göra på sommarlovet i år? Fritidsnämnden beslutade 15 april att ge arrangemangsbidrag till sommardaglägerverksamhet i Trelleborg för att på bästa sätt få ner deltagaravgifterna och på så vis engagera fler barn tillsammans med våra föreningar.

 • Ny bro till Stadsparken

  Efter påsk påbörjas utbyte och reparationer av broarna i Stadsparken. Den stora bron är uttjänt och i akut behov av utbyte.

 • Boktips med fika...

  Kom och fira världsbokdagen tillsammans med oss på Trelleborgs bibliotek. Böcker och upphovsrätt uppmärksammas lite extra på världsbokdagen den 23 april.

 • Avfall och återvinning i påsk

  Under påskhelgen utför vi avfallshämtningen som vanligt, alltså även Långfredag (18 april) och Annandag påsk (21 april).

 • Schyssta bananer i Påsk

  Ät en banan och gör världen rättvisare! Inte mindre än 2 000 påskgula bananer kommer att delas ut under helgen. Det görs för att uppmärksamma rättvis handel medan påskinköpen pågår som bäst.

 • Nu finns erfarenheterna från projektet SALT även i en nätpublikation

  Hur kan museer bli tillgängliga för alla oavsett personliga förutsättningar? Det är något som vi på Trelleborgs Museum undersökt tillsammans med Klostret i Ystad, Österlens Museum, föreningen Attention i Trelleborg och ett stort antal lärare och elever.