Förbered för mer vatten i morgon!

SMHI har gått ut med en klass 1 varning för höga flöden, små och medelstora vattendrag, sydvästra Skåne. Eftersom marken är mättad manar Räddningstjänsten folk till att förbereda sig inför mer regn under morgondagen.

 • Hem för en eller många familjer?

  Det är frågan när det gäller Årets samhällsbyggnadspris som delas ut på Trelleborgsgalan den 20 november. Av de tre nominerade är två enfamiljshus, medan det tredje har plats för många personer.

 • Goda resultat i SKLs webbundersökning

  SKL presenterade i dag sin årliga rapport Information till all? En uppföljande granskning 2014. Undersökningen gjordes i år för det sjätte året i rad.

 • Årets eldsjäl - lejon, scout eller drivkraft?

  Tre personer är nominerade i kategorin Årets eldsjäl vid Trelleborgsgalan den 20 november, ett pris som delas ut av Trelleborgs Föreningsråd. I kriterierna står att utmärkelsen delas ut till den föreningsledare som under året och en följd av år gjort en aktningsvärd insats i sin förening och därmed berikat föreningslivet i Trelleborg.

 • Transporter i fokus vid Trelleborgskonferens

  Är tunneln under Fehmarnbelt ett hot eller skapar de nya möjligheter för Trelleborgs hamn? Det var en av frågorna som diskuterades vid den internationella transportkonferensen som arrangerades i går, tisdag.