Boka lokal, hur går det till?

I Trelleborg finns många idrottsanläggningar för olika sporter, både inomhus och utomhus. Föreningar, privatpersoner, skolor, företag och organisationer kan boka tider till idrottsaktiviteter i sporthallar och på idrottsarenor.

Bokningsförfrågningar

I kommunens bokningsportal kan du se vad som är bokat och vilka lediga tider som finns på idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner. Välj aktuellt objekt och datum, klicka på önskad ledig tid och skicka bokningsförfrågan.

Bokning av idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner

Bokningsansvarig från respektive idrottsförening kan logga in i bokningsschemat för att se sina egna bokningar och göra nya förfrågningar. Som inloggad kan du också se pris för aktuell förfrågan. Din bokningsförfrågan får automatiskt en köplats och bokningsansvarig återkommer inom ett par dagar med bokningsbekräftelse om förfrågan blir godkänd. Dina inloggningsuppgifter får du från kommunen.

Från och med den 15 juli 2021 är samtliga anläggningar åter öppna för bokning av verksamhet både för föreningsliv och privatpersoner. Verksamheterna måste dock fortfarande vidta åtgärder för att undvika trängsel och sällskap ska ha möjlighet att hålla avstånd till varandra. Att undvika trängsel och att följa de allmänna råden är fortsatt mycket viktigt.

  • Kommunens samlade information om hur verksamheter påverkas av coronaviruset

    • Skicka e-post till boka.kulturfritid@trelleborg.se eller ring 0410-73 30 00.
    • Utifrån myndigheternas rekommendationer försöker vi tillsammans hitta lösningar för att minimera riskerna för smittspridning.
  • Tider som inte utnyttjas men inte avbokas debiteras påföljdsavgift.

    Akuta återbud på idrottsplatser och i idrottshallar ska göras direkt till tjänstgörande vaktmästare, telefon 0708-81 78 75.

  • Vid bokning av idrottshallar och idrottsanläggningar ger sökanden samtycke till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som lämnas. Mer information finns vid inloggning i bokningsschemat och på bokningsavtal.

  • Kultur- och fritidsnämnden tillämpar nolltaxa för föreningsverksamhet som bedrivs för barn och ungdomar 4-20 år. Tillsammans med de olika verksamhetsbidragen utgör det en stor och viktig del av finansieringen för kommunens ideella föreningars verksamheter. Även funktionsnedsattas idrottsverksamhet får verksamhetsbidrag.

Kultur- och fritidsförvaltningen