Two Touch

Two Touch är projektet för dig mellan 15 och 25 år. Vi hjälper dig som varken går i skolan eller arbetar. Vi kan även erbjuda olika aktiviteter inom föreningslivet.

Fredrik Fritz Persson och Ragnar Öhman, föreningsaktiva och välkända i Trelleborgs föreningsliv, arbetar för att fler ungdomar i Trelleborg ska studera eller arbeta.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Fredrik Fritz Persson och Ragnar Öhman, föreningsaktiva och välkända i Trelleborgs föreningsliv, arbetar för att fler ungdomar i Trelleborg ska studera eller arbeta.

Vi kan hjälpa till med att ordna praktik, mentorskap eller om du har frågor som rör arbete eller studier.

Under 2017 har vårt arbete med projektet One touch lett till att många ungdomar kommit ut i en aktivitet eller börjat arbeta eller studera. Two touch är en fortsättning på arbetet där vi hoppas kunna nå ut till ännu fler unga i Trelleborg.

Under 2018 kommer vi också att fortsätta att utveckla samarbetet med föreningslivet i Trelleborg, håll utkik efter nyheter och aktiviteter här.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill boka ett möte!

Projektet är ett samarbete mellan Trelleborgs kommun och TFF- en kraft i samhället och finansieras av MUCF, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?