Söndag 17 februari

Sportlovsaktiviteter söndag 17 februari. De flesta aktiviteterna är gratis men några kostar en liten slant. En del aktiviteter kräver föranmälan. Eventuella frågor besvaras av respektive arrangör. Med reservation för eventuella ändringar eller tryckfel.

Låna gratis skridskor på Fritidsbanken
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Låna gratis skridskor på Fritidsbanken

Bad

9.00-15.00
Badhuset, Östra Vallgatan 6, www.trelleborg.se/badhus

Vattenlekar, hopp och simning! Här finns två 25-metersbassänger, hoppramper, varmvattenbassäng, äventyrsbad, vattenrutschbanor, virvelkanal, vattengrotta, vattenkanon, kaskad, ångbad, bubbelpool och en grund bassäng med rutschbana för de allra minsta. Entréavgift 30 kronor för skolungdom.

Basgympa

10.00–11.00
Klagstorps Skola
AKG - Alla Kan Gympa, www.akg.st

Ett rejält pass där du kan bli så svettig du vill. I gympan jobbar vi med kondition, styrka, balans och rörlighet. Jobba efter egna förutsättningar med skonsamma rörelser och mycket själ och hjärta! Släpp fram stjärnan i dig! Under sportlovet välkomnar AKG barn från årskurs 4 och uppåt att träna gratis på alla våra pass. Barn i årskurs 4 och 5 är välkomna i sällskap med vuxen, medan barn i årskurs 6 och uppåt är välkomna på egen hand. Det är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg. Skriv bara upp dig på sportlovslistan när du kommer. Kom gympaklädd med inomhusskor och ta gärna med vattenflaska. Du hittar passbeskrivningar och all annan info på vår hemsida www.akg.st .

Budokai / United Fighters

11.00-13.00
Maskingatan 27
Trelleborgs Budokai, www.unitedfighters.se

11.00-13.00 Tyngdlyftning från 7 år.
11.00-12.00 Kickboxning 7-13 år.

Skridskoåkning

12.00-13.45
Ishallen, Söderslättshallen

Ingen avgift för kommunens elever.

Låna gratis skridskor från Fritidsbanken på Söderslättshallen. Först till kvarn gäller. Fritidsbanken garanterar inte att alla storlekar finns och det går inte att reservera. Du lämnar tillbaka skridskorna på hyllan igen när du har åkt färdigt. Ta med egen hjälm, det finns bara ett fåtal hjälmar till utlåning.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?