Lördag 17 februari

Sportlovsaktiviteter lördag 17 februari. De flesta aktiviteterna är gratis men några kostar en liten slant. En del aktiviteter kräver föranmälan. Eventuella frågor besvaras av respektive arrangör. Med reservation för eventuella ändringar eller tryckfel.

Bad

8.00-15.00
Badhuset, Östra Vallgatan 6, www.trelleborg.se/badhus

Vattenlekar, hopp och simning! Här finns två 25-metersbassänger, hoppramper, varmvattenbassäng, äventyrsbad, vattenrutschbanor, virvelkanal, vattengrotta, vattenkanon, kaskad, ångbad, bubbelpool och en grund bassäng med rutschbana för de allra minsta. Entréavgift 30 kronor för skolungdom.

Bibliotek

11.00-14.00
Astrid Lindgrens Allé 1, www.trelleborg.se/bibliotek

På biblioteket kan du bland annat låna böcker, musik eller film, läsa en tidning, släktforska, låna en dator, titta in på bibliotekets Facebooksidor, läsa om vad som händer på Biblioteken i Trelleborg eller få ett boktips.

Budokai / United Fighters

10.00-13.00
Maskingatan 25
Trelleborgs Budokai, www.trelleborgsbudokai.se

10.00-11.30 Kickboxning från 14 år.
10.00-11.30 Iaido från 14 år.
11.30-13.00 Aikido från 14 år.

Familjejympa

10.00-11.00
Föreningarnas Hus, Klörupsvägen 25
Friskis & Svettis, www.trelleborg.friskissvettis.se

Familjejympa är ett lekfullt pass för barn 2-6 år och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på motorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Kostnadsfritt.

Judo

11.00-12.00
Engelbrektsgatan 45
Trelleborg Judo, www.judotrelleborg.se

Familjejudo / Öppet pass / 1 barn + 1 vuxen.

Prova på judo under sportlovet! Med judo utvecklar du styrka och kondition, teknik och motorisk skicklighet, lär dig självförsvar och utvecklas dessutom som människa. Mental styrka, respekt och ödmjukhet har en viktig roll i all träning hos Trelleborg Judo. Budo och budosport är samlingsnamnet för de kampkonster som har Japan som sitt ursprung. Judo är en kampsport inom budon, där motståndarens egen kraft används för att få denne på fall med olika kasttekniker, fasthållningar och arm- och halslås.

Skridskoåkning

15.00-17.00
Ishallen, Söderslättshallen

Låna gratis skridskor från Fritidsbanken på Söderslättshallen. Först till kvarn gäller. Fritidsbanken garanterar inte att alla storlekar finns och det går inte att reservera. Du lämnar tillbaka skridskorna på hyllan igen när du har åkt färdigt. Ta med egen hjälm, det finns bara ett fåtal hjälmar till utlåning.

Skridskoåkning

12.00-20.00
Isormen, Stortorget
Trelleborg City Citysamverkan och Trelleborgs Allehanda

Isormen har öppet till och med 25 februari klockan 12-20 alla dagar. Den är gratis och öppen för alla med skridskor på fötterna men inte för ishockey och bandyspel. Skridskouthyrning kostar 30 kronor per timme och hjälm 20 kronor per timme.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?