Påsklovsaktiviteter

Vad händer på påsklovet för skollediga barn och ungdomar?

Aktuella rekommendationer och information om hur kommunens verksamheter påverkas för att minska risken för smittspridning av coronaviruset hittar du på www.trelleborg.se/corona.

Kultur och fritid är viktigt när många tvingas ändra sina rutiner på grund av sjukdom eller smittspridning. Det finns flera aktiviteter som du kan ta del av hemifrån eller ute i naturen. Se tips och länkar här!

Fritidsgårdarna har massvis med lovaktiviteter för barn och ungdomar i åldern 10-17 år på Anderslövs fritidsgård, Backafalls fritidsgård, Ungdomens Hus Trelleborg, Smygehamns fritidsgård, Pop Upp-gården och Skegrie fritidsgård. Ladda ner vår app UNG i TRELLEBORG för att se vad som händer på fritidsgårdarna.

biblioteket är de digitala tjänsterna tillgängliga men bibliotekets lokaler är stängda för besök från och med måndag 6 april. Du kan höra av dig till biblioteket och beställa böcker som personalen packar ihop. Paketet kan sedan hämtas upp vid någon av bibliotekets lokaler eller via lånestationen som finns på Centralstationen.

Badhuset har stängt till och med 15 april, därefter fattas nytt beslut om öppettider.

Påskkul på Trelleborgen. Hälsa på hos vikingen på gården onsdag 8 april klockan 10.00-14.00. Leta efter borgfruns guldägg! Vikingamuseet är öppet med utställning, café och butik. Påskkärringar, gubbar, häxor, vikingar, små som stora är välkomna! Vikingamuseet med utställning, butik och café håller även öppet lördag och söndag klockan 12.00 - 16.00.

Trelleborgs Museum kan du också fira påsk. På museets Facebooksida får du tips hur du kan göra superfina påskkort hemma! Påsken är här och museet är fullt av ägg i alla storlekar och färger. Kom hit och var med i vår kluriga äggjakt 7-13 april klockan 12-16. Drop-in! Hittar du museets egen påskkärring så väntar en liten belöning. Skojigt quiz med kluriga frågor 7-13 april klockan 12-16. Drop-in!

Se här vad som är bokat på idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner i Trelleborg.

Många föreningar har aktiviteter på påsklovet! Kontakta föreningar via Trelleborgs kommuns föreningsregister där du kan välja mellan att söka på föreningens namn eller verksamhet.

I evenemangskalendern finns fler påsklovsevenemang för både små och stora!

På kultur- och fritidsförvaltningens Facebooksida publiceras också aktuella nyheter.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?