Höstlovskul

Höstlovslediga barn är välkomna till Albäck, Badhuset, Biblioteket, Fritidsbanken, fritidsgårdar, föreningar, idrottshallar, Museum, Parken, Söderslättshallen och Trelleborgen vecka 44!

Magiskt höstlovskul i Trelleborg med Trollkarlen Rosini.
Foto: Bild: Magikern Rosini. Foto: Jens Molander. Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Magiskt höstlovskul i Trelleborg med Trollkarlen Rosini.

Trelleborgs kommun arrangerar höstlovskul tillsammans med lokala ungdomsföreningar. Träffa nya kompisar, prova på både kultur och idrott och återkom sedan till föreningsverksamheten efter lovet!

Fritidsbanken

På Fritidsbanken på Föreningarnas Hus kan du lämna och låna bättre begagnad sportutrustning.

Fritidsbanken i Trelleborg finns på Föreningarnas Hus, Klörupsvägen 25. Fritidsbanken Trelleborg har kvällsöppet i samarbete med Språkcafé Ungdom måndag och onsdag klockan 17.30 – 19.00. tisdag och torsdag klockan 18.00 – 20.00. Övriga tider enligt överenskommelse med kultur- och fritidsförvaltningen. Hela lagret av skridskor finns för utlåning på Söderslättshallen i ishallen.

Fritidsbanken

Fritidsgårdar

Ladda ner UNG i TRELLEBORG på App Store eller Google Play - här kan du följa vad som händer på fritidsgårdarna!

Fritidsgårdar i Trelleborg

Föreningar i Trelleborg

Mer information om föreningar i Trelleborg finns i föreningsregistret.

Föreningsregister

Läslovsfest - Höstlov = läslov på Trelleborgs Bibliotek

Biblioteket (arrangör)

Innefotbollsturnering

Måndagen på höstlovet klockan 9.00-16.00 arrangerar Ungdomsenheten innefotbollsturnering i B-hallen på Söderslättshallen. Föranmälan till Gasverket eller . Klass 4 – 6 är välkomna att anmäla sitt lag som ska bestå av minst 5 spelare och 3 avbytare. Benskydd är obligatoriskt. Samtliga deltagare ska gå i skola inom Trelleborgs kommun. Ange lagets namn och lagledarens telefonnummer.

Ungdomsenheten / fritidsgårdarna

Matteslinga och friluftsliv

Fritidsnämnden har genom en särskild satsning på friluftsliv i Albäcksskogen låtit uppföra en 500 meter lång natur- och matteslinga med skyltar där barn och vuxna kan lösa natur- och matteproblem på 12 olika stationer. Natur/matteslingan står permanent på området.

Matteslinga i Albäck

Skridskoåkning

Ishallen har öppet på särskilda tider för höstlovslediga barn. Allmänhetens skridskoåkning på höstlovet kostar 30 kronor för alla som är äldre än 15 år och hockeyklubbor eller puckar är inte tillåtet. Mat och dryck får inte medtagas i ishallen, därför ingår inte mellanmål i denna höstlovsaktiviteten.

För aktuella öppettider, se www.trelleborg.se/ishall.

Du kan låna skridskor från Fritidsbanken! Alla kan låna och det är gratis. Fritidsbankens skridskor finns i anslutning till ishallen på Söderslättshallen. Fritidsbanken garanterar inte att alla storlekar finns. Det går inte att reservera. Du lämnar tillbaka skridskorna på hyllan igen när du har åkt färdigt. Ta med egen hjälm, det finns inte till utlåning.

Ishall

Äventyrsbad på Badhuset

På höstlovet öppnar Badhuset klockan 9 lördag-söndag och klockan 9.30 tisdag-fredag. Måndag stängt. Onsdag vuxenkväll från klockan 17 och fredag familjekväll från klockan 17.

Bada själv får man göra från och med det år man fyller 10 år och kan simma 200 meter. Barn som inte uppfyller båda dessa krav badar endast i betalande och badande vuxens (över 18 år) sällskap. Föräldrarna ansvarar alltid för sina barns säkerhet. Max tre barn per vuxen gäller alla dagar och alla tider på Badhuset. Begränsat antal platser.

Vi har två 25-metersbassänger, hoppramper, äventyrsbad, vattenrutschbanor, virvelkanal, vattengrotta, vattenkanon, kaskad, ångbad, bubbelpool och en grund bassäng med rutschbana för de allra minsta.

Badhuset

Trelleborg Tillsammans

Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar varje år höstlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever på höstlovet vecka 44. Stort tack till alla ungdomsföreningar, fritidsgårdar och övriga som ställer upp med ledare och engagemang!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?