Tjejloftet

Tjejloftet är till för dig tjej från fjärde klass och äldre men som inte har fyllt 18 år. Tjejloftet har helt egna lokaler och verksamheten riktar sig enbart till tjejer.

Pappa- och dotterläger med Tjejloftet
Foto: Karina Rosberg Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Pappa- och dotterläger med Tjejloftet

Höstlovskul på Tjejloftet

Måndag 30 oktober

Halloweenfest.

Tisdag 31 oktober

Så ska det låta.

Onsdag 1 november

Skridskoåkning och därefter mys på Tjejloftet.

Torsdag 2 november

Fackelvandring där hela familjen hälsas välkommen. Övernattning på Tjejloftet, i första hand avsedd för tjejer som deltagit i Fackelvandringen. Begränsat antal platser till övernattningen. Först till kvarn gäller.

Verksamheten på Tjejloftet

Verksamheten består både av en öppen verksamhet samt periodvis riktade aktiviteter för grupper. I dessa grupper är det till stor del tjejerna själva som bestämmer innehållet.

Gruppverksamheten är ett forum där det ges möjlighet att prata om känslomässigt svåra och tunga ämnen, till exempel förtryck och självkänsla. Exempel på aktiviteter på tjejloftet är karaoke, dans, teater, pyssel och bak. Här har tjejerna också möjlighet att påverka vad som görs och komma med sina önskemål.

Du kan boka tid för att få taktil massage på Tjejloftet. Taktil massage har möjlighet att lugna, lindra och trösta. Massage kan bekämpa stress, smärta och oro.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?