Tjejloftet

Tjejloftet är till för dig tjej från fjärde klass och äldre men som inte har fyllt 18 år. Tjejloftet har helt egna lokaler och verksamheten riktar sig enbart till tjejer.

Tillsammans på Tjejloftet
Foto: Karina Rosberg Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Tillsammans på Tjejloftet

Höstlovskul på Tjejloftet

Måndag 29 oktober

Gymnastik med Trelleborg Gymnastics Dance. Magikern Peter Rosengren och taco-kväll. Föranmälan på Tjejloftet. Begränsat antal platser.

Tisdag 30 oktober

Lös mysteriet på Tjejloftet, kluringar, gåtor och uppdrag. Kom utklädd om du vill och vi korar någon som gjort sitt bästa i utklädnaden. Vi har pinjata under kvällen. Ingen föranmälan.

Onsdag 31 oktober

Vi åker på läger och börjar med Laserdome i Kristianstad för att sedan åka till Bäckaskog slott och gå Spökvandring på slottet med övernattning. Från årskurs 5. Föranmälan på Tjejloftet. Begränsat antal platser.

Torsdag 1 november

Fackelvandring i Torup klockan 17-20. Föranmälan på Tjejloftet. Begränsat antal platser i vår minibuss men ungdomarna är också välkomna att komma dit med sina familjer. Vi kan samåka dit.

Fredag 2 november

Halloweendisco på Parken klockan 18-21 för årskurs 4-6. Gratis inträde! Vi bjuder på grillad korv vid entrén på Parken klockan 17.30-18. Pris till bästa utklädnad! Utklädnad är inget krav, kom som du vill. Dansstopp och limbo. Kvällens DJ: Jochum. Arrangeras av Ungdomsenheten tillsammans med en arrangörsgrupp av ungdomar.

Verksamheten på Tjejloftet

Verksamheten består både av en öppen verksamhet samt periodvis riktade aktiviteter för grupper. I dessa grupper är det till stor del tjejerna själva som bestämmer innehållet.

Gruppverksamheten är ett forum där det ges möjlighet att prata om känslomässigt svåra och tunga ämnen, till exempel förtryck och självkänsla. Exempel på aktiviteter på tjejloftet är karaoke, dans, teater, pyssel och bak. Här har tjejerna också möjlighet att påverka vad som görs och komma med sina önskemål.

Du kan boka tid för att få taktil massage på Tjejloftet. Taktil massage har möjlighet att lugna, lindra och trösta. Massage kan bekämpa stress, smärta och oro.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!