En social och kulturell mötesplats

Parken Kultur -och Konferenscenter är öppet för alla generationer och genrer. Gamla anrika Folkets Park är idag en modern anläggning med gamla anor och mycket charm, ett självklart val för kulturevent, fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Mimartist från sidan, svartvit bild.Parken är ett flexibelt hus i med påtaglig puls och värme beläget ett stenkast från centums mittpunkt. Parken är unik. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering.

I Parken anordnas olika kulturevenemang, konferenser, mässor, privata fester och olika föreningsaktiviteter. Detta ger en positiv mångfald i huset. Vi skräddarsyr lösningar med mat/bar/servis/servering, personal, möblering och ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Kulturevents på Parken

 • Nasse hittar en stol

  Nasse och Sländan.

  En föreställning som bygger på den klassiska boken med samma namn av Sven Nordquist. På Parken den 27 januari. En familjeföreställning för de allra minsta barnen.

 • En musikalisk upplevelse!

  Ken Ring.

  En oförglömlig kväll med Ken Ring. På Parken torsdagen den 1 februari kan du ser Ken Ring som är ute på sin kanske allra största turné...

 • Paulo Mendonca och Funk That

  Paolo Mendonca.

  Kom till Parken och lyssna på Paulo Mendonca och Funk That den 3 februari. Musikföreningen Riffet ordnar.

 • Perikles på Parken

  Perikles.

  Lördagen den 10 februari kommer Perikles till Parken. Då blir det fullt ös: dans, musik, mat!

 • Sagan om Sverige

  Ur sagan om Sverige.

  Onsdagen den 14 februari gästas Parken i Trelleborg av Stadsteatern i Helsingborg. De spelar en högaktuell monolog om livet i Sverige just nu...

 • Rosinis Magiska Universum

  Trollkarlen Rosini.

  Den Store Trollkonstnären Rosini visar sina fantastiska konster på Parken torsdagen den 22 februari!

 • Pannkakstårtan

  Findus.

  55 minuter underhållning med såväl musik och dans, som ett ofrivilligt besök i brunnen, påhälsning av både granne och förrymd tjur och en verkligt ofrivillig sittning i en hel korg med ägg! En föreställning både för barn och vuxna på Parken den 2 mars.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?