En social och kulturell mötesplats

Parken Kultur -och Konferenscenter är öppet för alla generationer och genrer. Gamla anrika Folkets Park är idag en modern anläggning med gamla anor och mycket charm, ett självklart val för kulturevent, fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Mimartist från sidan, svartvit bild.Parken är ett flexibelt hus i med påtaglig puls och värme beläget ett stenkast från centrums mittpunkt. Parken är unik. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering.

I Parken anordnas olika kulturevenemang, konferenser, mässor, privata fester och olika föreningsaktiviteter. Detta ger en positiv mångfald i huset. Vi skräddarsyr lösningar med mat/bar/servis/servering, personal, möblering och ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Kulturevents på Parken

 • Dan - Py - Bark...

  Dan, Py m.fl.

  Dan Hylander och Py Bäckman spelar äntligen tillsammans igen. Söndagen den 21 oktober spelar de tillsammans med Janne Bark på Parken.

 • Gratis höstlovsteater!

  Ur föreställningen Jag vill ha min hatt.

  Jag vill ha min hatt. En teaterföreställning för barn den 29 oktober på Parken! Föreställningen bygger på en bok av Jon Klassen.

 • Den som gapar efter lite missar det mesta!

  Anna-Lena Brundin.

  Välkommen till Parken den 6 november för en föreläsningskväll med artisten Anna-Lena Brundin – en älskad komiker.

 • Flamingokvintetten...

  Flamingokvintetten.

  Radio4U presenterar Flamingokvintetten på Parken lördagen den 24 november.

 • Allt mellan himmel och jord

  Randi Kibsgård.

  Hjärtligt välkommen till en magisk och hjärtego kväll på Parken den 6 december med Randi Kibsgård. En kväll du sent kommer att glömma!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?