En social och kulturell mötesplats

Parken Kultur -och Konferenscenter är öppet för alla generationer och genrer. Gamla anrika Folkets Park är idag en modern anläggning med gamla anor och mycket charm, ett självklart val för kulturevent, fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Mimartist från sidan, svartvit bild.Parken är ett flexibelt hus i med påtaglig puls och värme beläget ett stenkast från centums mittpunkt. Parken är unik. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering.

I Parken anordnas olika kulturevenemang, konferenser, mässor, privata fester och olika föreningsaktiviteter. Detta ger en positiv mångfald i huset. Vi skräddarsyr lösningar med mat/bar/servis/servering, personal, möblering och ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Kulturevents på Parken

 • INSTÄLLT! YES! - Kultur för unga

  Konsert på Parken.

  INSTÄLLT! Den 20 april kan du som är mellan 13 - 20 år, spelar i band, målar tavlor osv. visa upp vad du kan för andra som vill titta. På Parken!

 • Försvunnet så som en dröm

  Christopher O´Regan.

  Christopher O'Regan är en uppskattad föredragshållare. Den 21 maj kommer han till Parken och berättar om människorna på 1700-talet.

 • Smokie

  Smokie

  Den 20 juli kommer det engelska kultbandet Smokie till Parken som en del av Sommarfesten!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?