En social och kulturell mötesplats

Parken Kultur -och Konferenscenter är öppet för alla generationer och genrer. Gamla anrika Folkets Park är idag en modern anläggning med gamla anor och mycket charm, ett självklart val för kulturevent, fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Mimartist från sidan, svartvit bild.Parken är ett flexibelt hus i med påtaglig puls och värme beläget ett stenkast från centrums mittpunkt. Parken är unik. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering.

I Parken anordnas olika kulturevenemang, konferenser, mässor, privata fester och olika föreningsaktiviteter. Detta ger en positiv mångfald i huset. Vi skräddarsyr lösningar med mat/bar/servis/servering, personal, möblering och ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Kulturevents på Parken

 • Ulv i Grevekläder

  Trelleborgsrevyn.

  I slutet av juni och början av juli spelar Trelleborgsrevyn ett musikaliskt lustspel som heter Ulv i Grevekläder. Man spelar på Parken, ta med egen stol.

 • Smokie

  Smokie

  Den 20 juli kommer det engelska kultbandet Smokie till Parken som en del av Sommarfesten!

 • Mamma Måd med band

  Mamma Måd.

  Trallsång med Mamma Måd är en glad musikföreställning för både små och stora öron. En familjeföreställning på Parken den 23 juli.

 • Musik på Parken

  Stikky Fingers.

  Livemusik i skön miljö till billigt sommarpris på Parken i Trelleborg den 29 juli! Artisterna är Flan's, Trellebelle Ukulele Orchestra och Stikky Fingers,

 • Povel Ramels Naturbarn

  Backa Hans Eriksson Lotta Ramel Mickael Ramel.

  En minishow med Lotta Ramel, Mickael Ramel och Backa Hans Eriksson på Parken den 30 juli.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?