Söderslättshallen

Söderslättshallen är medelpunkten för inomhussporterna i Trelleborg. På Söderslättshallen finns lokaler för många olika inomhussporter, till exempel skridskoåkning, handboll, innebandy, innefotboll, bowling, brottning, tyngdlyftning, skytte, squash, motionsgymnastik, dans, bordtennis med mera.

Söderslättshallen är medelpunkten för inomhussporterna i Trelleborg.
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Söderslättshallen är medelpunkten för inomhussporterna i Trelleborg.

Vad händer på Söderslättshallen?

Dagens bokningar på Söderslättshallen.

Vilka arrangemang och träningstillfällen är bokade på Söderslättshallen? Här kan du se vad som är bokat på alla idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner i Trelleborg. Välj aktuellt datum.

Prislista för privatbokningar på Söderslättshallen

Prislista från och med 1 januari 2020.

A-hall och B-hall: 615 kronor per timme.
* Ishall: 865 kronor per timme.
Allmänhetens åkning: 30 kronor per person. 10-kort 200 kronor. 25-kort 400 kronor. Familjekort 100 kronor per gång.
Pelarsal: 180 kronor per timme.
Squash: 180 kronor per timme. 90 kronor per halvtimme.
Badminton: 145 kronor per timme och bana. Ungdom till och med 20 år: 110 kronor.
Bordtennis: 40 kronor per timme och bord. Ungdom till och med 20 år: 30 kronor.

* Matcher och föreningar har första prioritet vid bokningar i ishallen. Det finns inte många lediga timmar till privatpersoners bokningar i ishallen.

Bokningar över 500 kronor faktureras. Övriga bokningar betalas kontant. Inträde till ishallen kan även betalas med Swish.

Utrustning såsom racket, bollar och skridskor finns inte för uthyrning. På Fritidsbanken finns fritidsutrustning för gratis utlåning.

Kim Wall-utställning i Kim Wall-foajén

Kultur- och fritidsnämnden beslutade 30 oktober att placera Kim Wall-utställningen i foajén på Söderslättshallen av respekt för Kim Walls familjs önskemål samt att foajén döps om till Kim Wall-foajén. Utställningen beräknas komma på plats i slutet av december.

Kultur- och fritidsnämndens sammanträde 30 oktober.

Wall of Fame

Lagkaptenen och trelleborgaren Fatmir Seremeti skänkte sin matchtröja till kommunalråd Mikael Rubin i samband med uppvisningsmatcher vid det officiella utnämnandet av Trelleborg som hemmaplan för Svenska goalball-landslaget 30 mars 2019. Tröjan finns nu på Söderslättshallens Wall of Fame där några av väggarna i den stora foajén dedikeras till idrottshistoria.

Kultur- och fritidsförvaltningen fick 2016 i uppdrag av kommundirektören att ta hand om Andreas Isakssons matchtröja och samtidigt påbörja arbetet med ett Wall of Fame-projekt på Söderslättshallen. Det finns i Trelleborgs kommun en tradition att via kommunledningen uppmärksamma framgångsrika idrottsutövare som gjort förtjänstfulla insatser för Trelleborg.

Fritidsnämnden beslutade 2016-10-18, §81 att ge förvaltningen i uppdrag att arbeta vidare med Wall of fame-projektet som nu är påbörjat på Söderslättshallen.

Karta

Söderslättshallen karta

Klörupsvägen 48 Trelleborg
55.3873437, 13.1555699
Telefon: 0410-733850

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!