Boka idrottsanläggningar

I Trelleborg finns många idrottsanläggningar för olika sporter, både inomhus och utomhus. Föreningar, privatpersoner, skolor, företag och organisationer kan boka tider till idrottsaktiviteter i sporthallar och på idrottsarenor.

Fotboll
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Fotboll

Bokningsförfrågningar

Vilka arrangemang och träningstillfällen är bokade på idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner i Trelleborg? Vilka lediga tider finns? Här kan du se vad som är bokat på alla idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner i Trelleborg. Välj aktuellt objekt och datum. Klicka på önskad ledig tid och skicka bokningsförfrågan.

Bokningsansvarig från respektive idrottsförening kan logga in i bokningsschemat för att se sina egna bokningar och göra nya förfrågningar. Prova gärna! Som inloggad kan du också se pris för aktuell förfrågan. Din bokningsförfrågan får automatiskt en köplats och bokningsansvarig återkommer inom ett par dagar med bokningsbekräftelse om förfrågan blir godkänd. Dina inloggningsuppgifter får du från kultur- och fritidsförvaltningen.

Rutiner vid avbokning av lokal

Avbokning för att minska risken för smittspridning av Coronaviruset

Vad gör jag om jag vill avboka en aktivitet eller ett arrangemang? Kommer hyra och avbokningskostnader debiteras?

- Skicka ett mail till boka.kulturfritid@trelleborg.se eller ring 0410-73 30 00. Hyra eller avbokningskostnader kommer inte att debiteras vid avbokning.

Aktuella rekommendationer och information om hur kommunens verksamheter påverkas för att minska risken för smittspridning av coronaviruset hittar du på www.trelleborg.se/corona.

Hur gör jag för att göra en ombokning eller en ny bokning längre fram?

- Skicka ett mail till boka.kulturfritid@trelleborg.se eller ring 0410-73 30 00. Utifrån myndigheternas rekommendationer försöker vi tillsammans hitta lösningar för att minimera riskerna för smittspridning. Inga nya bokningar för större sammankomster tas emot som planeras innan den 30 april.

Tider som inte utnyttjas men inte avbokas debiteras påföljdsavgift. Akuta återbud på idrottsplatser och i idrottshallar ska göras direkt till tjänstgörande vaktmästare, telefon 0708-81 78 75.

Personuppgifter

Vid bokning av idrottshallar och idrottsanläggningar ger sökanden samtycke till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som lämnas. Mer information finns vid inloggning i bokningsschemat och på bokningsavtal.

Nolltaxa och verksamhetsbidrag

Fritidsnämnden tillämpar nolltaxa för föreningsverksamhet som bedrivs för barn och ungdomar 4-20 år. Tillsammans med de olika verksamhetsbidragen utgör det en stor och viktig del av finansieringen för kommunens ideella föreningars verksamheter. Även funktionshindrades idrottsverksamhet får verksamhetsbidrag.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?