Badhus

På Badhuset i Trelleborg finns plats för både motionssim, simskola, vattenlekar och avkoppling! Här finns bland annat äventyrsbad, trampoliner, varmvattenbassäng och två 25-metersbassänger – dessutom bubbelpool, ångbad, bastu och relaxavdelning.

Badhuset i Trelleborg
Foto: Oliver Lazarevski Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Badhuset i Trelleborg

Titta in på Badhuset!

Öppettider på Badhuset 2018 (PDF-dokument, 80 kB)

Bubbelpoolen i äventyrsdelen är tyvärr ur funktion.

Alla kan lära sig att simma! På Badhuset finns simskola för både stora och små. Morgonsim, vuxenbad och familjebad finns på särskilda tider. Du kan också prova vattengymnastik som är skonsam träning för hela kroppen.

Badhuset är fullt av aktiviteter med föreningar, skola, barn och vuxna! Här arrangeras vattendisco, SPA-kvällar och föreställningar på scenen mitt i poolen. Du kan boka Badhuset för barnkalas och fester.

Verksamhet 2016-2017

På Badhuset i Trelleborg finns det möjlighet till motionssim, simskola (för såväl barn som vuxna), äventyrsbad och vattenlekar samt till avkoppling. På Badhuset arbetas det aktivt med att öka simkunnigheten för Trelleborgs invånare, bland annat genom simundervisning för skolklasser och intensiv sommarsimskola. Under de senaste åren har simkunnigheten bland barnen i kommunen förbättrats och betraktas i nuläget som hög.

Enheten arbetar tillsammans med de aktiva föreningarna, som bedriver verksamhet på Badhuset. Målet är att fortsätta skapa förutsättningar för att bedriva och utveckla sina verksamheter.

Under 2017 kommer enheten fortsätta att utveckla Friluftsbadet som öppnade i Anderslöv den 6 juni 2016. På Friluftsbadet i Anderslöv finns det möjlighet till att bada, spela volleyboll och boule och sola utomhus.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?