Bidragsansökningar - Trelleborgsmiljonen

Det finns en pott för goda idéer, projekt och aktiviteter som kan bidra till att stärka tjejidrotten i Trelleborg. Kultur- och fritidsförvaltningen vill gärna komma i kontakt med bidragsberättigade idrottsföreningar om ni har idéer, om ni ska anordna tävlingar, läger och så vidare.

Trelleborg Basket
Foto: Trelleborg Basket Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborg Basket

Fritidsnämnden kan ge er stöd, men det är viktigt att vi kommer in i processen tidigt. Vi vill säkerställa att bidrag som delas ut ska kunna följas upp och leda till vårt gemensamma mål om en mer jämställd idrott.

Projekt och idéer

Inom ramen för Trelleborgsmiljonen finns det också resurser avsatt för goda idéer och projekt. Vi vill stödja föreningarnas egna initiativ som syftar till att engagera fler flickor och tjejer inom idrott.
För att kunna ta del av dessa resurser behöver vi en kort beskrivning av er idé, ert projekt, en kostnadsberäkning, beskrivning av hur detta bidrar till satsningen på flickidrott och en beskrivning av hur aktiviteterna kommer att följas upp. Skicka förslagen skriftligen till Kultur- och fritidsförvaltningen.

Ansökningar

Bidragsansökningar skickas via e-post till trelleborgsmiljonen@trelleborg.se eller med post till Kultur- och fritidsförvaltningen, Klörupsvägen 48, 231 56 Trelleborg. Frågor besvaras av utvecklingssamordnare Jenny Österlind, telefon 0410-73 38 58.

Trelleborgsmiljonen

Fritidsnämnden har fått en miljon kronor av Kommunfullmäktige för att under 2015 göra insatser för att skapa lika villkor för tjejer och killar att delta i idrottslivet i Trelleborg.

Vad är Trelleborgsmiljonen? (PDF-dokument, 407 kB)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?