Avslutning Trelleborgsmiljonen

Trelleborgsmiljonen är fritidsnämndens satsning på flickidrott under 2015. Lördag 5 december avslutas Trelleborgsmiljonen med festligheter och prisutdelning!

Fotbollskonst
Foto: Söderslätts Konstförening Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Fotbollskonst

Tillsammans med IFK Fotboll och Söderslätts konstförening erbjuder Fritidsnämnden ett fullspäckat, intressant och engagerande program.

Öppen visning klockan 11-12.30

Dagen kommer att starta klockan 11.00 i Axel Ebbes konsthall där vernissage av konstnärliga idrottsbilder visas. Moderna Museets chef John Peter Nilsson kommer att inviga utställningen. Öppen visning, ingen föranmälan krävs.

Konstfotoprojektet visas även på Axel Ebbes Konsthall lördag 12 och 19 december klockan 11.00 - 14.00 samt söndag 6 och 13 december klockan 13.00 - 16.00.

Endast för gäster med föranmälan

Lunch

Efter den storslagna vernissagen bjuder vi på en lättare lunch i Malmrossalen klockan 12:30.

Program

Klockan 13 fortsätter sedan dagen i idrottens tecken. Uppvisning, föreläsningar, inspirationstalare, paneldebatt och beskrivningar av vilka satsningar som har genomförts inom ramen för Trelleborgsmiljonen skapar ett intressant program.

Prisutdelning, Trelleborgsmiljonens jämställdhetspris

Dagen kommer att avslutas med en högtidlig utdelning av Trelleborgsmiljonens jämställdhetspris där en av alla de duktiga föreningarna i kommunen kommer att belönas med 10 000 kronor för sitt arbete.

Föranmälan

Missa inte denna chans att förkovra er i idrott och jämställdhet, att mingla med föreningar, föreläsare och intresserade aktörer och mest av allt missa inte det fullspäckade programmet.

Anmäl ert deltagande till trelleborgsmiljonen@trelleborg.se senast den 30 november.

Välkomna!

Anna Nordstrandh
Fritidsnämndens ordförande

Program, avslutning Trelleborgsmiljonen (PDF-dokument, 2,2 MB)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?