Årets Förening

Kultur- och fritidsnämnden delar från och med 2019 ut pris till Årets Förening med syfte att ge dynamiska föreningar som verkar i tiden ett erkännande samt att ge stimulans för fortsatt god verksamhet och att skapa förebilder för andra föreningar.

Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser delas ut under festliga former. På Trelleborgsgalan 2018 underhöll John Lundvik på scenen.
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser delas ut under festliga former. På Trelleborgsgalan 2018 underhöll John Lundvik på scenen.

Kriterier

  • Årets Förening är en förening med en stark föreningskänsla och samhörighet.
  • Föreningen är välkänd och godkänd enligt kommunens bidragsregler på sin verksamhetsort och genomför olika aktiviteter för att informera om sin verksamhet och attrahera nya medlemmar.
  • God ledarvård är ett honnörsord och utbildning är något man investerar i.
  • Föreningen har ambitionen att växa och har en positiv medlemsutveckling, där den demokratiska värdegrunden och hållbarhetsengagemanget är stort och väl förankrat i alla led.

Nomineringsförslag

Nu kan du föreslå kandidater till priset. Registrera ditt förslag med motivering senast 4 september.

Prisutdelning

Priset delas ut på Trelleborgsgalan torsdag 21 november.

Kultur- och fritidsnämnden delar även ut Kulturstipendium och pris till Årets Idrottsprestation på Trelleborgsgalan.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?