Sommarboken för vuxna

Även i år kommer Sommarboken, bibliotekets sommarlästävling, i både en barn- och en vuxenvariant. Som vanligt ska du läsa några böcker och recensera.

Tävlingen pågår juni, juli, augusti!

....................

För vuxna

Vi upprepar succén från i fjor med sommarboken för vuxna. Du kanske vill vara med och tävla i sommar, det fungerar nästan på samma sätt som vår populära barntävling.

Du läser minst 5 böcker under juni, juli och augusti. Fyll i ett formulär här på webbplatsen ELLER lämna ett pappersformulär i informationsdisken på ditt bibliotek.

Har du lämnat minst 5 recensioner får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor.

Böckerna du läser ska var vuxenböcker och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder din recension anonymt.

....................

Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de per­sonuppgifter som du lämnar för att administrera dina inskickade recensioner (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering).

De personuppgifter som behandlas för ändamålet är: namn, telefonnummer, adress och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av allmänt intresse.

Dina personuppgifter kommer att lagras i vårt formulär Dina personuppgifter kommer hanteras av Trelleborgs bibliotek.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nöd­vändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behand­lingen är som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se . Dina personuppgifter sparas i maximalt 1 år.

Mer information om hur vi behandlar personuppgif­ter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförord­ningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.

Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Skicka in din recension!


Hjälpte informationen på den här sidan dig?