Sommarboken för vuxna

Även i år kommer Sommarboken, bibliotekets sommarlästävling, i både en barn- och en vuxenvariant. Som vanligt ska du läsa några böcker och recensera.

Tävlingen pågår juni, juli, augusti!

....................

För vuxna

Vi upprepar succén med sommarboken för vuxna. Du kanske vill vara med och tävla i sommar, det fungerar nästan på samma sätt som vår populära barntävling.

Du läser minst 4 böcker under juni, juli och augusti. Fyll i ett formulär här på webbplatsen ELLER lämna ett pappersformulär i informationsdisken på ditt bibliotek.

Har du lämnat minst 4 recensioner får du en bok och du kan få max 4 bokgåvor.

Böckerna du läser ska var vuxenböcker och genom att skicka in detta formulär godkänner du att biblioteket använder din recension anonymt.

....................

Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de per­sonuppgifter som du lämnar för att administrera dina inskickade recensioner (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering).

De personuppgifter som behandlas för ändamålet är: namn, telefonnummer, adress och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av allmänt intresse.

Dina personuppgifter kommer att lagras i vårt formulär Dina personuppgifter kommer hanteras av Trelleborgs bibliotek.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nöd­vändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behand­lingen är som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se . Dina personuppgifter sparas i maximalt 1 år.

Mer information om hur vi behandlar personuppgif­ter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförord­ningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.

Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Skicka in din recension!


Hjälpte informationen på den här sidan dig?