Om du vill ha något bra att läsa

Vill du ha tips på bra böcker, fyll i formuläret nedan så plockar vi ihop ett paket till dig. Böckerna hämtar du precis som vanliga reservationer!

Vet du inte exakt vad du ska låna så kan du få professionell hjälp av bibliotekarierna på Trelleborgs bibliotek.

Du fyller i ett enkelt formulär och sedan sätter vi samman ett paket enligt dina önskemål. Det vi plockar ihop hämtar du hos oss precis som när du gör en vanlig reservation.

Sätt oss på prov och bli överraskad!

Fyll i formuläret nedan så tar vi hand om ditt önskemål:

Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som du lämnar för att administrera din anmälan till bibliotekets nyhetsbrev (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering). Det här handlar bara om anmälan, inte om själva nyhetsbrevet.

De personuppgifter som behandlas för ändamålet är: namn och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer att lagras i vår formulärdatabas. Dina personuppgifter kommer hanteras av Trelleborgs bibliotek.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är Kulturnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se .

Dina personuppgifter när det gäller anmälan till Bibblan tipsar sparas i maximalt 1 år.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförord¬ningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter. Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Om du vill ha något bra att läsa

Typ av media: (obligatoriskt)
Detta intresserar mig:
En bra bok ger mig:
Hur tjocka böcker önskas?
Jag vill hämta mina böcker vid den här enheten: (obligatoriskt)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!