FAQ cykelgaraget Trelleborg C.

Vanliga frågor avseende det låsta cykelgaraget vid Trelleborg C.

Medlemskap i cykelgaraget

Vad är ett låst cykelgarage och hur fungerar det?

Trelleborgs kommun tillhandahåller låst cykelparkering i garage som kan användas året om, dygnet runt. För att kunna nyttja tjänsten görs registrering på triply.se/trelleborg. De första 30 dagarna är en gratis att prova-på-period. I och med registrering har ni ingått ett avtal med Trelleborgs kommun.

Vad kostar det att använda tjänsten?

För aktuell kostnad se beskrivning av garage på triply.se/trelleborg. Medlemskapet förlängs automatiskt med 30 dagar i taget, tills du väljer att säga upp abonnemanget - senast 2 dagar innan det går ut. Mejl skickas i samband med varje förlängning.

Hur blir jag medlem?

På triply.se/trelleborg, klicka "Pröva på" och följ instruktionerna. Du behöver BankID samt ett giltigt bankkort till hands. Första gången vid garaget registrerar du det kort/tagg du vill använda för att komma in i garaget. Inloggad på triply.se/trelleborg, välj 'Registrera passerkort'. Följ instruktionerna och blippa det passerkort/tagg du vill använda vid garagets kortläsare. Många kort fungerar, t.ex. resekort eller bankkort med blippfunktion.

Hur länge får jag parkera min cykel?

Du får parkera din cykel i garaget så länge du vill när du är medlem och kan närsomhelst hämta ut den och ställa tillbaka den.

Hur loggar jag in?

Klicka på logga in-knappen högst upp till höger på sajten. Saknar du lösenord - Klicka på knappen logga in och klicka sedan på länken begär nytt lösenord.

Hur används mina användaruppgifter?

I enlighet med GDPR och enligt de användarvillkor du godkänner. Se avtalsvillkor för ytterligare information.

Garaget

Var ligger garaget?

I anslutning till Trelleborgs Centralstation – strax öster om busshållplatserna.

Hur fungerar in- och utpassage till garaget?

Om du har ett abonnemang enligt punkten, "Vad är ett låst cykelgarage och hur funkar det", ovan ger ditt kopplade passerkort/tagg tillgång till garaget.

Någonting runt eller i garaget fungerar inte?

För frågor rörande webbsidan, tillträde, ditt abonnemang eller din betalning, hör av dig till support@triply.se. För akuta frågor hör av dig till Trelleborgs kommun.

Övrig information och problem

Vad händer om min cykel blir stulen från garaget?

Trelleborgs kommun ansvarar inte för skador på cykel eller dess tillbehör, förlust av cykel eller andra personliga tillhörigheter som förvaras i cykelgaraget. Tänk på att alltid låsa fast din cykel.

Vad händer om jag glömmer att hämta ut min cykel efter att jag avslutat mitt medlemskap?

Om du avslutat ditt abonnemang ska du senast vid abonnemangsperiodens utgång avlägsna cykel ur garaget. Cykel som finns kvar efter att abonnemanget löpt ut får omhändertas av Trelleborgs kommun. Cykeln lämnas ut mot att användaren erlägger de kostnader för avlägsnandet och förvarandet av cykeln som Trelleborgs kommun haft samt mot uppvisande av legitimation och nyckel till det ursprungliga låset. Användaren är inte berättigad till kompensation för skador på hans eller hennes egendom som eventuellt uppstått som ett resultat av omhändertagandet av cykeln.

Jag vill byta passerkort, hur gör man?

Gå till garaget och logga in på triply.se/trelleborg för att hantera ditt abonnemang. Gå in på din profil och klicka på uppdatera passerkort. Följ instruktionerna och blippa ditt nya kort/tagg vid garagets kortläsare.

Vad händer om jag tappar bort mitt passerkort?

Anmäl snarast till support@triply.se.

Det fungerar inte att registrera betalkortet via webben / nekad betalning

Om det finns saldo på kontot är det vanligaste skälet till nekad betalning är att kortet inte är upplåst för internet-handel (detta går oftast bra att fixa via internetbanken). Vad du kan göra: 1. Pröva att betala med ett annat kort (om du har möjlighet till det) 2. Om kortet ej är öppet för e-handel, öppna det för all e-handel, kan göras på bankens webb eller app.F.n. är kortbetalning det enda sättet att betala, men vi överväger andra alternativ, såsom faktura eller Swish.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?