Cykelgaraget

Vårt cykelgarage gör din resa enklare - välkommen till Trelleborgs cykelgarage! Cykelgaraget är tillgängligt dygnet runt och du parkerar din cykel enkelt, tryggt och säkert alldeles intill anslutande tåg- och busstrafik. Antalet platser är begränsade men som abonnent är du alltid garanterad en plats.

Cykelgaraget iordningställt
Foto: Susanne Nilsson Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Cykelgaraget iordningställt

På bästa läge i direkt anslutning till centralstationen, ligger Trelleborgs låsta parkeringsgarage för cyklar. Cykelgaraget har plats för 62 cyklar varav 18 platser är utrustade med el för laddning av elcyklar. Det finns även förvaringsskåp med plats för cykelhjälm/ regnkläder samt en cykelpump i närheten.

För att få tillgång till cykelgaraget behöver du registrera dig som användare på triply.se/trelleborg. För att registrera dig som medlem behöver du ha Bank-ID samt ett giltigt bankkort. Som passerkort kan du använda ett flertal kort bland annat Skånetrafikens jojo-kort, bankkort med kontaktlös-symbol eller företagstagg.

Indstruktioner för att bli användare av cykelgaraget:

1. Registrera dig via

www.triply.se/trelleborg

2. För att lägga till passerkort så krävs det att du är på plats vid cykelgaraget. Detta för att passerkortet ska blippas mot kortläsaren vid cykelgaraget. På plats loggar du in på triply.se/trelleborg, klickar på registrera passerkort och följer därefter instruktionerna.

Sedan är det klart att börja använda cykelgaraget! Dörren öppnas automatiskt när du blippar ditt passerkort.
Cykelgaraget är öppet dygnet runt!

Pris: 80 kr för 30 dagar.

Triply förlänger ditt medlemskap med 30 dagar i taget till en kostnad av 80 kronor, tills du säger upp det (uppsägning måste ske minst 2 dagar före nästa förlängning).

Vid frågor och felanmälan vänligen kontakta . Vid akuta ärenden kontakta Trelleborgs kommuns kundtjänst 0410-733000.

Just nu får du 30 kostnadsfria prova-på-dagar när du registrerar dig för cykelgaraget!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!