Krisberedskapstävling

Tävla om en hopfällbar vattendunk på 10 liter. Tävlingen består av frågor som handlar om Krisberedskapsveckan där du får möjlighet att testa och förbättra dina kunskaper i bland annat hemberedskap.

Vi kommer att plocka ut tre (3) stycken vinnare varje dag under perioden 8-14 maj. Vinnarna kommer att meddelas per e-post och presenteras här på webbplatsen nästkommande arbetsdag. Beslutet går ej att överklaga.

Hur vinner man?

Från de deltagare som har besvarat samtliga frågor korrekt dras tre lyckliga vinnare varje dag under de dagar som kampanjen håller på 8-14 maj. Vinnarna kommer att få besked per e-post om hur, var och när de kan hämta ut sin vinst.

Ett tips är att kolla in dessa Krisberedskapsfilmer.

Vad vinner man?

Vinnarna av tävlingen får var sin hopfällbar tioliters vattendunk.

Personuppgifter som lämnas i detta formulär kommer att behandlas i datasystem hos Trelleborgs kommun och användas för att lagra information i detta ärende. Uppgifterna är offentliga. För ytterligare information om hur personuppgifterna används, skicka ett brev eller ett e-postmeddelande till oss.

1. Vad heter kampanjen? (obligatoriskt)
2. Vem arrangerar kampanjen? (obligatoriskt)
3. Vad är kampanjens syfte? (obligatoriskt)
4. Vad av följande tillhör inte en av de rekommenderade sakerna som finns med i MSBs Krislåda? (obligatoriskt)
5. Vad av följande finns med i MSBs Krislåda för hemberedskap? (obligatoriskt)
6. Om en större olycka inträffar kan sjukhusen behöva ta emot en stor mängd människor, det kan därför vara bra att? (obligatoriskt)
7. På MSBs webbplats finns fyra filmer gällande hemberedskap - vad handlar den första filmen om? (obligatoriskt)
8. En film handlar om hemberedskap och mat, filmen ger ett bra tips gällande frysen under ett strömavbrott, vad är tipset? (obligatoriskt)
9. En film ger ett bra tips gällande hur man enkelt kan få värmen att stanna inne i sin bostad, vad är tipset? (obligatoriskt)
10. En film ger ett bra tips på vad man bör göra om man misstänker att vattnet innehåller bakterier eller parasiter, vad är tipset? (obligatoriskt)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?