Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

w

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Wetlands, Algae, Biogas

WAB-projektet pågick 2010-2012 och var ett samarbete mellan 11 partnerorganisationer i Sverige och Polen, med Trelleborgs kommun som projektledare. Målet med projektet är att skapa ett system för att minska övergödningen i havet genom insamling av alger till biogasproduktion.

Workshops och fortbildning

För att kunna komma ut mer på skolorna och genomföra utbildningar och workshops med pedagogerna har vi nedan sammanställt ett stort antal ämne ni pedagoger kan välja mellan. Hör av er så hittar vi en form och en tid som passar er. Vi listar här en del av de saker vi skulle kunna hjälpa er med, men kan mycket mer. Hör av er!

Webbplatshistorik

Mycket har hänt sedan Trelleborgs kommun fick sin allra första hemsida. Här följer en kort tillbakablick.

Workshop - LFA

Bildningsförvaltningen i Trelleborg har beviljats finansiella medel från Europeiska socialfonden för att under en treårsperiod bedriva satsningen Raka vägen - från skola till arbete.

Webbvideo

Kultur- och fritidsförvaltningens verksamhet Filmverkstan jobbar huvudsakligen med att göra film tillsammans med trelleborgsungdomar men har även specialuppdrag att filma kommunfullmäktiges sammanträden och stora evenemang såsom till exempel Trelleborgsgalan och stora invigningar.