Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

u

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Urvalsgrunder förskoleklass

Om efterfrågan, utifrån vårdnadshavarnas önskemål, överstiger antalet tillgängliga platser på vald skola, tillämpas särskilda urvalsgrunder som du kan läsa mer om här.

Utställningar

I utställningen Stadslifv, berättas levande och inspirerat om Trelleborgs långa och spännande historia, alltifrån 600-talet och fram till våra dagar. Hur många svenska städer kan skryta med en sådan bakgrund?

Undersökningar och nomineringar

Här kan du läsa om vad andra skriver om Trelleborg och om hur Trelleborg placerar sig i olika undersökningar och vilka nomineringar och utmärkelser som Trelleborg har fått.

Ungdomstjänst

Ungdomstjänst är en påföljd som unga lagöverträdare i åldern 15-20 år kan dömas till.

Uppföljning från workshop 22 mars

Stort tack till alla er som deltog på den workshop vi hade i Söderslättshallen den 22 mars för att starta arbetet med Trelleborgsmiljonen! Kultur- och fritidsförvaltningen är mycket nöjda med uppslutningen och de inspirerande idéer, tankar och projekt som medverkande föreningar berättade om.

Upphandlingsplan

Upphandlingsavdelningens plan för upphandlingar under 2017.

Unikum

I Trelleborgs kommun använder vi ett webbaserat IUP-stöd (Unikum) för processen kring barn och elevers individuella utvecklingsplaner, IUP och skriftliga omdömen. Vårdnadshavarna ges möjlighet att få insyn och delaktighet i verksamheten. En smidig kommunikationslänk mellan hem och förskola/skola.

Uddens förskola

Uddens förskola ligger på Stavstensudde i den västra delen av Trelleborg och tillhör Västerjärs skolområde.

Ungdom och familj

Ungdomsteamet arbetar med ungdomar och deras föräldrar. Genom öppenvård arbetar vi för att ungdomar och deras föräldrar ska få hjälp med att lösa olika former av svårigheter som kan vara svåra att lösa på egen hand.

Utredare

Intervju med en av våra medarbetare som beskriver sitt uppdrag i Trelleborgs kommun.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa