Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

j

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Jag ska flytta

Använd våra blanketter när det är dags att flytta. Om du har en annan nätägare än Trelleborgs kommun anmäler du din flytt till denna. Det går också bra att gå in på Mina sidor och anmäla flytten.

Jakten på prinsessans ärta

Visste ni att prinsessan på ärtens världsberömda ärta så småningom hamnade på Trelleborgs museum? Här finns den till allmänt beskådande. Jakten på prinsessans ärta är ett spännande sätt att utforska museet för de yngsta besökarna.

Jobba hos oss

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

Johan Kocksgatan

Johan Kock har ofta kallats för Trelleborgsindustrins fader, och detta med all rätt.

Jämförelseprojektet Luppen

Trelleborgs kommun har tidigare tillsammans med Sjöbo, Olofström, Sölvesborg, Klippan och Bromölla deltagit i nätverket Luppen. Jämförelseprojektet var en landsomfattande satsning under tiden 2007-2010 på jämförelser av kostnader och kvalitet i lokala nätverk. Projektet är nu avslutat.

Jämförelser med andra

Här hittar du undersökningar och jämförelser där Trelleborgs kommuns resultat ställs i relation till andra kommuner.

Jämställdhet

Jämställdhet i arbetslivet innebär att alla medarbetare oberoende av kön ges lika möjligheter och rättigheter i fråga om arbete, anställnings- och andra arbetsvillkor.

Jämställdhetskarta

Organisationen Winnet har på uppdrag av Trelleborgs kommun skickat ut enkäter till ideella föreningar i Trelleborg som erhåller kommunala medel. Enkäterna ska användas för att skapa en jämställdhetskarta som belyser jämställdheten i Trelleborg, genom att synliggöra de olika livsvillkor som finns för kvinnor och män.

Jämställdhetsplaner

Sedan 2015 har kultur- och fritidsförvaltningen gett stöd åt föreningar som vill ta fram jämställdhetsplaner. Hittills har åtta föreningar tagit fram jämställdhetsplaner och hos fler föreningar pågår jämställdhetsarbetet nu för fullt.

Jämställt så in i döden, eller...

Följ med oss till Norra Kyrkogården. En kyrkogård är som ett samhälle i miniatyr där varje grav har fryst tiden i ett visst ögonblick. Det går att utläsa yrkesidentitet, könsskillnader, livslängd, ekonomisk status och går att göra jämförelser över tid.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa