Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

h

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Hagaparken

Hagaparken är belägen strax österut från Österlidsvägen invid östra ringvägen.

Hammarlövs kyrka

Hammarlövs kyrkas mäktiga rundtorn reser sig över byn. Tornet hör till de äldsta på Söderslätt och är det enda runda. Tornet byggdes i försvarssyfte för att skydda mot de krigiska vendernas härjningar vid Skånes sydkust.

Hamnen

Från Trelleborgs hamn utgår idag fem färjeförbindelser till och från Kontinenten, en till Swinoujscie, en till Sassnitz, två till Rostock och en till Travemünde. Totalt 13 s.k. RoPax-fartyg upprätthåller trafiken på linjerna.

Handels- och administrationsprogrammet

Är du en person som tycker om att arbeta med människor och vill skapa kontakter så att du kan komma ut i yrkeslivet efter studenten? Vill du jobba i en internationell miljö där du har hela världen som arbetsfält? Välj då Handels- och administrationsprogrammet.

Handikappersättning

Din huvudman kan ha rätt till handikappersättning för att täcka kostnader för god man/förvaltare.

Handlingsplan för biogas

Trelleborgs kommun har stor potential och ambition att arbeta med utveckling av biogas som energislag.

Handläggare försörjningsstöd

Intervju med Carina Dahlstrand, handläggare för försörjningsstöd på arbetsmarknadsförvaltningen.

Hantverkarhus med historia

Huset i nordöstra hörnet Östergatan-Österbrogatan är en av stadens mera imponerande byggnader. Försett med tinnar och torn, bakom rikt utsirade fasader finns stora patriciervåningar, kompletta med serveringsgångar, rum för jungfrun och annat som hörde till ett högreståndshem för snart hundra år sedan.

Hantverksprogrammet

Vill du jobba i en fartfylld bransch, med oändliga möjligheter och där du kan ha hela världen som ditt arbetsfält? Dessutom en bransch där behovet av kompetent och välutbildad personal är stort? Då är frisörutbildningen något för dig.

Har du gamla foton?

Har du gamla foton, vykort med trelleborgsmotiv och litteratur om Trelleborg med omnejd?

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa