Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

b

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Babysim

Trelleborgs Badhus har babysimverksamhet för barn till och med två år gamla. Här får barnen vattenvana tillsammans med sina föräldrar. Vi plaskar och sjunger i grupp.

Babysim, minisim och simskola

Trelleborgs Badhus har både babysim, minisim och simskola i kommunal regi. Babysim är för barn mellan 0 - 2 år, och simskola för barn som har fyllt 5 år. Minisim 2-4 år är endast för barn som har gått på babysim i vår regi. Våra kurser startar vecka 3 och vecka 36. Ca 15 gånger per termin.

Backafalls fritidsgård

Backafalls fritidsgård är den äldsta fritidsgården i Trelleborg. Vi finns i östra delen av Trelleborg i bostadsområdet Fagerängen.

Badhus

På Badhuset i Trelleborg finns plats för både motionssim, simskola, vattenlekar och avkoppling! Här finns bland annat äventyrsbad, trampoliner, varmvattenbassäng och två 25-metersbassänger – dessutom bubbelpool, ångbad, bastu och relaxavdelning.

Badhuscafé och pizzeria

Badhuscaféet på badhuset har tyvärr stängt tillsvidare.

Badhuset – pigg åttioåring

2019 fyller Badhuset i Trelleborg 80 år! Varje vecka, från tidig morgon till sena kvällen, fylls huset av människor i alla åldrar. Från spädbarn till seniorer – på Badhuset finns plats för alla, och så har det varit sedan september 1939.

Bad och badvatten

Med Östersjöns vågor och långa vita sandstränder så är det inte konstigt att man hittar människor längs våra stränder såväl på vintern som sommaren.

Bakgrund

Skolan har ett viktigt och omfattande uppdrag att stödja barn, elever och studerande i deras utveckling så att de kan göra väl underbyggda val. Att göra val inför framtiden är en ständigt pågående process som är av stor betydelse för hur livet kommer att utvecklas framöver.

Bankkonton

Vid godmanskap och förvaltarskap är huvudregeln att pengar på bank får tas ut endast efter samtycke från överförmyndaren (Föräldrabalken 14 kap. 8 §).

Barnbokslut

Sedan 2004 har Trelleborgs kommun varje år sammanställt ett barnbokslut.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 12 , Nästa