Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

b

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Babysim

Trelleborgs Badhus har babysimverksamhet för barn till och med två år gamla. Här får barnen vattenvana tillsammans med sina föräldrar. Vi plaskar och sjunger i grupp.

Babysim, minisim och simskola

Trelleborgs Badhus har både babysim, minisim och simskola i kommunal regi. Babysim är för barn mellan 0 - 2 år, och simskola för barn som har fyllt 5 år. Minisim 2-4 år är endast för barn som har gått på babysim i vår regi. Går ej att boka plats till minisimmet då detta är en fortsättningskurs och kräver en del förkunskaper. Våra kurser startar vecka 3 och vecka 36. Ca 15 gånger per termin.

Backafalls fritidsgård

Du hittar Backafalls fritidsgårds nya lokal på Pilevallskolan i norra byggnaden, E-byggnaden. Fritidsgården är fylld med aktiviteter och har öppet måndag till lördag.

Badhus

På Badhuset i Trelleborg finns plats för både motionssim, simskola, vattenlekar och avkoppling! Här finns bland annat äventyrsbad, trampoliner, varmvattenbassäng och två 25-metersbassänger – dessutom bubbelpool, ångbad, bastu och relaxavdelning.

Badhuscafé och pizzeria

Trelleborgs Kommun söker en engagerad näringsidkare eller förening som ser möjlighet att bedriva café, gatukök och/eller pizzeria på Badhuset. Intresseanmälan ska skickas in senast 31 januari 2020.

Badhuset – pigg åttioåring

2019 fyller Badhuset i Trelleborg 80 år! Varje vecka, från tidig morgon till sena kvällen, fylls huset av människor i alla åldrar. Från spädbarn till seniorer – på Badhuset finns plats för alla, och så har det varit sedan september 1939.

Bad och badvatten

Med Östersjöns vågor och långa vita sandstränder så är det inte konstigt att man hittar människor längs våra stränder såväl på vintern som sommaren.

Bakgrund

Skolan har ett viktigt och omfattande uppdrag att stödja barn, elever och studerande i deras utveckling så att de kan göra väl underbyggda val. Att göra val inför framtiden är en ständigt pågående process som är av stor betydelse för hur livet kommer att utvecklas framöver.

Bakgrund

Covid-19 är det officiella namnet för sjukdomen som orsakas av coronaviruset SARS-CoV-2, som upptäcktes i Kina i slutet av 2019. Covid-19 står för coronavirus disease 2019.

Bankkonton

Vid godmanskap och förvaltarskap är huvudregeln att pengar på bank får tas ut endast efter samtycke från överförmyndaren (Föräldrabalken 14 kap. 8 §).

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 13 , Nästa